SlaveBlade Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 no właśnie jakie dodatki posiada ta karta ?? czy wogóle je posiada?? jeśli tak chciałbym sie dowiedziec jakie... bo tak właściwie to dowiem sie jutro rano ale chcę sobie zepsuć niespodziankę... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 SlaveBlade: nei pogieło cie troche? dostaniesz kabel do tv out, kijowe sterui i tyle... BTW: powiększ sobobie siga bo nic nie widać. BTW2: co was tak ciągnie ten 4200 ? przecieź to kolejny mx 440 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 SlaveBlade: nei pogieło cie troche? dostaniesz kabel do tv out, kijowe sterui i tyle... BTW: powiększ sobobie siga bo nic nie widać. BTW2: co was tak ciągnie ten 4200 ? przecieź to kolejny mx 440 :? nie rozumiem?? :? karta jest duzo lepsza niz 4 MX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 SlaveBlade: nei pogieło cie troche? dostaniesz kabel do tv out, kijowe sterui i tyle... BTW: powiększ sobobie siga bo nic nie widać. BTW2: co was tak ciągnie ten 4200 ? przecieź to kolejny mx 440 :? nie pogięło mnie... do innych kart daja gierki jakies kijowe progsy itp. opisu ma specjalinie nie być widać... a poza tym nie porównuj sracza do kołacza.,.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jak można nie wiedzieć co się zamawia :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 30 sekund szukania... http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/129-47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 no może troche przesadziłem - nie chodziło mi o wydajnoć tylko o masowy wysyp tych kart na rynek i ich popularność. mialem tą kartę od kumpla i w porównaniu do mojego 3ti miałem o około 150 marków więcej - po kiego ch. mam dopłacać setę? pamietacie przecież jak dość dawno temu wszyscy chwalili 440? teraz będzie tak samo !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 30 sekund szukania... http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/129-47 casami 30 sek. to za duzo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 no może troche przesadziłem - nie chodziło mi o wydajnoć tylko o masowy wysyp tych kart na rynek i ich popularność. mialem tą kartę od kumpla i w porównaniu do mojego 3ti miałem o około 150 marków więcej - po kiego ch. mam dopłacać setę? pamietacie przecież jak dość dawno temu wszyscy chwalili 440? teraz będzie tak samo !!! Bedzie ? 8O Przeciez ta karta to juz staroc ! Ma juz dawno swoich nastepcow tylko ze wlasnie cena spadal tak ze jest to jeden z najbardziej oplacalnych zakupow. PS. Ile masz markow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja jej nie zamawiałem... patrz temat "W oczekiwaniu na nowego kompa"... wspomniałem tam że tego kompa składa jeden z moich znajomych wiec nie wiem jakie są dodatki... więc dowiem się dopiero jutro kiedy wszystko dostane w swoje łapy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 dzięki suchyy ale tam opisany jest model 64Mb i bez modułu ViVo ... w moim przypadku odwrotnie czy 128Mb Tv/dvi/ViVo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 nie za wiele :roll: mam asusa p4b z sdram i i wyciskam 6100 bez arte, na 4200 miałem około 6200-6300 -> nie ma dla mnie sensu kupować kolejnej, okrojonej karty. od wczoraj mam WC na grafie i nie miałem czasu jej przetestować ale jestem pewien, że dam radę zrobić te 6300. co do dodatków -> jedynie gigabyte dał mi soft do kręcnia karty i pare giercyn, ale po co mi to - zawsze coś moduję w kartach i po około tygodniu tracę gwarę, więc kupuję tańsze, puste oem. nie ma to jak HC !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja na swoim sprzecie mam prawie 6500 a jak dam proca na 1200 to mam ~7200, wiec Twoj wynik jest conajmniej cienki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja jej nie zamawiałem... patrz temat "W oczekiwaniu na nowego kompa"... wspomniałem tam że tego kompa składa jeden z moich znajomych wiec nie wiem jakie są dodatki... więc dowiem się dopiero jutro kiedy wszystko dostane w swoje łapy... Oops, to sorry ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 eee... to może poznam odpowiedx na moje pytanie bo ten temat to nie "Ile macie markoof" czy "jaki macie config" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 eee... to może poznam odpowiedx na moje pytanie bo ten temat to nie "Ile macie markoof" czy "jaki macie config" stery, kabel TV-OUT i jakis serious sam po za tym jest na tej stronie podane http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/129-47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 dzięki suchyy ale tam opisany jest model 64Mb i bez modułu ViVo ... w moim przypadku odwrotnie czy 128Mb Tv/dvi/ViVo Jakbys napisal... wez wejdz na ww.google.com i wpisz Pixelwiev GeForce 4 Ti4200 128MB ViVo Review - i sie dowiesz wszystkiego. mam asusa p4b z sdram i i wyciskam 6100 bez arte, na 4200 miałem około 6200-6300 -> nie ma dla mnie sensu kupować kolejnej, okrojonej karty. No wlasnie, niestety plyta i SDR spowalania Ci skutecznie grafe na tyle ze na tym 3Ti z np. moim prockiem mialbys pewnie ponad 8500 - 9000 pkt, ale na 4 Ti bylo by spokojnie ponad 12k Tak wiec przy mocniejszych prockach roznice sie wiekszaja, zreszta co ja mowie skoro Ty to napewno wiesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 w sumie to muszę siem przyznać, że mój 3ti był boxowy :roll: w zestawie miałem dwi kijowe giercyny, płytkę z demcami i sterami+kable do tv. co do wyników -> przed WC miałem wpaść do Szymona i sprawdzić jak wszystko biega... neistety nei wytrzymałem i zapodałem sobie bloczka na gpu... dopóki nei zmieniem mobo -> nei poznam jej możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ja na tym co nizej wyciskam 10400 - ofkoz 3DMark 2001 SE +path do DX 9.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Chłopie piszesz, aby pisać 8O Jutro się przekonasz. A nóż widelec od informatyka będzie gratis ładna foczka do testów :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...