Axcel Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Jak najprościej dowiedzieć się jakiego typu są bad sektory na moim dysku? Logiczne czy fizyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 MHDD --> REMAP .. Jak relokuje fizyczne jak wróca to logiczne., Erase delays pomaga na logiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) MHDD to program który działa z windowsa czy nie? HDD Tune pokazał, ze 2.2% dysku na samym początku (początkowe kafelki) jest uszkodzone. Usunąłem wszystkie partycje przy instalowaniu windowsa, pierwsze 8GB zrobiłem unlocated, ale nie wiem jaką mam pewność, ze te bad sektory akurat tam sa? HD Tune chyba sprawdza sektory nawet w nieprzydzielonej do żadnej partycji czesci dysku, mam racje? Edytowane 20 Lutego 2013 przez Axcel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Sprawdza całą powierzchnie dysku, partycje są bez znaczenia. MHDD działa tylko spod bootującego CD/pendrive Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Sprawdza całą powierzchnie dysku, partycje są bez znaczenia. Masz na myśli HD Tune? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Tak, odniosłem się do Twojego ostatniego pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Sciągnalem tego MHDD, ale wszystkie obrazy tego programu zawieraja jedynie plik tekstowy readme. o,O HDD Regenerator zawiera dokładnie to samo. Plik tekstowy w tekstem "To start the process, boot from this CD." Nie ogarniam z czego to ma sie bootować. Edytowane 20 Lutego 2013 przez Axcel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) pewnie masz ukryte pliki systemowe (i pewnie nie tylko) albo szalonego avasta ^^ ściągasz http://hddguru.com/d...sk_ISO_v2.0.zip wypakowujesz plik .iso (obraz płyty) wypalasz na płytke, bądź za pomocą programu unetbootin na pendrive i bootujesz Edytowane 20 Lutego 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2013 Sciągnalem tego MHDD, ale wszystkie obrazy tego programu zawieraja jedynie plik tekstowy readme. o,O HDD Regenerator zawiera dokładnie to samo. Plik tekstowy w tekstem "To start the process, boot from this CD." Nie ogarniam z czego to ma sie bootować. Jak zawartość wypalisz na CD i zbootujuesz z tego komputer to będziesz widział ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...