kojak_ct Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ktoś się dowiadywał w MM, czy konsole dostali na drugi rzut? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ja gadałem z kirerownikem w mm Katowice i powiedziała ze dostali 90 sztuk a poprzednio 150 i było to najwięcej w całej południowej Polsce. Tapatapatap i9001 CM11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 8 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Wczoraj kumpel kupił dla mnie zestaw w MM w Czeladzi. Konsola + 2 pady + kamera + Killzone za 2349zł. W sumie mieli 30 konsol razem z golasem, ale niestety nie wiem po ile. Edytowane 8 Grudnia 2013 przez skus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Tak jak obiecalem tak opisze swoje zdanie na temat dzialania PS4. Pogralem w sumie dosc dlugo. Obejrzalem konsole z kazdej strony i przetestowalem poziom glosnosci napedu i samego chlodzenia. Zaczne od szybkosci dzialania systemu, ktory rzecz jasna jest szybki i nie ma tu mowy o zadnym muleniu czy zacinaniu sie. Wlaczanie kazdej opcji czy wchodzenie do PSStore jest blyskawiczne. Nie trzeba czekac na zadne tam ladowanie sie i tu jest naprawde spory plus. Nadal Wifi niedomaga z predkoscia. To znaczy nie osiaga pelnej predkosci lacza jaki ma moj szwagier. Troszke lepiej jest niz na PS3, ale wciaz nie jest to max. Na kompie normalnie wyciaga 50 megabitow. Jesli chodzi o pada to dla mnie jest wygodniejszy. Zwlaszcza Trigery oraz polozenie analogow. Sa oddalone bardziej od siebie co dla osob z wiekszymi dlonmi i dluzszymi palcami na pewno bedzie wygodniejsze. Aczkolwiek do pada X360 jeszcze troszke brakuje. Pad jest ciezszy, ale to wiadome. Brakuje Select i start i czesto instynktowanie probuje je wciskac. Co do gier to gralem w NB2K14 i NFS Rival. I tu mile zaskoczenie. Grafika w NBA jest naprawde porzadna, a sama gra jak przystalo na 2K jest dopracowana. Na pewno lepsza od wersji EA. NFS z racji ze nie przepadam za tego typu scigalkami to i tak pogralem Grafika niezla jak na Silnik Frostbite 3 i tu testowalem poziom glosnosci konsoli. Ceny gier tu sa takie jak pisalem wczesniej. Czyli 60$ CAD + tax obojetnie czy w wersji cyfrowej czy pudelkowej: Glosnosc konsoli pod obciazeniem to lekki szum wydobywany z konsoli stajac przy niej blisko. Ale naped potrafi czasem zawyc. Edytowane 13 Grudnia 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2013 A ja wam dziś powiem, że do tej pory konsol wysłanych w ramach gwarancji do Sony na Serocką było całe 10. Z czego 3 wysłane były z powodu niedziałającego sklepu PSN w dniu premiery (był wyłaczony, by utrzymać serwery) ;) Także jak na razie można być spokojnym, jak nic nie wyskoczyło od premiery, to wątpliwe jest, by była to konsola fabrycznie uszkodzona (piszę o: HDMI, napędzie i HDD) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojcze Samotni Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 Czy jeśli PS4 zostanie zakupione w Niemczech istnieje możliwość użytkowania jej z interfejsem po polsku? Np poprzez zmianę jęyka gdzieś w opcjach? Czy po takim zakupie jesteśmy skazani jedynie na język Niemiecki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 Sprawdzalem na tej co ja gram i jest do wyboru wiele jezykow w tym polski. Wiec na 100% bedziesz mogl zmienic jezyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Jak tam panowie, pady jeszcze dzialaja? Ja wlasnie klepnalem maila do sony z moim filmikiem https://dl.dropboxusercontent.com/u/25268043/Video%2015-12-2013%2014%2020%2053.mov Nie wiem czy na tym padzie przegralem 10h, #4ThePlayers hehehe Edytowane 15 Grudnia 2013 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Nie wiem co Ty z tym padem robiles. Dzsiaj sie zlamalem i zakupilem Killzone tylko do przejscia z mysla o sprzedazy w PL. Po cenie kosztow moze uda sie odsprzedac. Musialem za swoje bo szwagier nie cierpi FPP na padzie. Mysle ze bylo warto, bo gra jest calkiem przyjemna. Grafika naprawde ladna jak na pierwsza gre na PS4. Zwlaszcza tekstury i oswietlenie map. Dziala to tez plynnie i nie zauwazylem jakis tam spadkow. Juz wieksze spadki FPS widzialem w Contrast co mnie troszke zdziwilo. Swoja droga Contrast naprawde bardzo mnie zaciekawilo. Z racji ze mam prawie miesiac czasu to powinienem przejsc obie gry. Jednak zadna z tych gier nie jest jakas gra must have. Zwlaszcza ze Killzone nigdy nie byl dla mnie takim tytulem, ale z braku gier i tak przejde. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Nie wiem co Ty z tym padem robiles. Wbijalem nim gwozdzie ... tak jak ci z ponizszych filmikow http://www.youtube.com/results?search_query=ps4+r1+sticking&sm=3 A tu fix: http://www.youtube.com/watch?v=fRu3qKcUECk Edytowane 16 Grudnia 2013 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turion Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Czy w tej konsoli będzie można całkowicie wyłączyć kartę wifi? Ciekawe za jaki czas cena tej konsoli spadnie do rozsądnej granicy 1500zł. Możliwe że za kilka lat będzie nowa rewizja tej konsoli czy tam slim to proces technologicznych procesorów w niej zawarty będzie się zmniejszał czy pozostanie taki sam jak w tej, bez zmian? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Z poziomu systemu niczego takiego nie widze by moc wylaczyc karte Wifii. Microsoft zmienial proces technologiczny caly czas w X360. Moze w PS3 slim cos tam robili, ale mam watpliwosci by cell byl w mniejszym procesie technologicznym robiony. Nigdy nie wiadomo. W zasadzie to oni moga sporo dodac gdyby chcieli i im sie to oplacalo. Moga dac jeszcze szybszy dysk, by lepiej gry sie wgrywaly. Do tego moga zmienic chlodzenie, bo sa niby problemy. Na pewno cos tam zmienia bo to normalne ze jest to pierwsza rewizja. Cena sie jeszcze unormuje. PS3 tez byl drogi na poczatku potem nieco stanial. Fakt ze ceny konsol Sony utrzymuja sie dosc dlugo. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Obnizka PS3 przyszła pół roku od premiery, ale 1500 w czerwcu to raczej mocno optymistyczna wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Cena spadnie do sugerowanej czyli 1799zł, ponieważ już nie ma takiego problemu z dostępnością i na dużo więcej bym nie liczył w najbliższym czasie. Ogólnie rzecz biorąc PS4 drogie nie jest. Zwłaszcza porównując do PS3 w dniu premiery. W dniu premiery dało się dostać nowe PS4 nawet za 1592zł. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Microsoft zmienial proces technologiczny caly czas w X360. Moze w PS3 slim cos tam robili, ale mam watpliwosci by cell byl w mniejszym procesie technologicznym robiony. Nigdy nie wiadomo. Ekhm...Cell/RSX: 90nm/90nm -> 65nm/90nm -> 65nm/65nm -> 45nm/65nm -> 45nm/40nm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Kumpel kupił PS4, zagrał, teraz leży i się kuży a kumpel gra na X360 :) Nie polecam, przynajmniej w tej chwili :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Last of Us wraz z DLC w lato na PS4 z polepszona grafa. Dla mnie mega dobra wiadomość i jaram się strasznie. W sumie miałem zaległe dwa tytuły na PS3 wiec został juz tylko God od War Ascension. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Wypas. Wyjdzie jeszcze GTA 5 Na PS4 i biorę. :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 W sklepach też odradzają bo sami na razie mają PS3. Ale jest kilka mocnych tytułów już dzisiaj które przemawiają za PS4. A będzie wiadomo...tylko lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Na allegro są już po 1700zł - http://allegro.pl/playstation-4-500gb-nowa-kielce-sklep-allplay-i4182302176.html - http://allegro.pl/nowa-konsola-ps4-pad-500gb-gwarancja-krakow-i4197812267.html - http://allegro.pl/sklep-sony-ps4-playstation-4-500gb-pad-gw24-krakow-i4203366044.html Edytowane 2 Maja 2014 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Na allegro są już po 1700zł - http://allegro.pl/playstation-4-500gb-nowa-kielce-sklep-allplay-i4182302176.html - http://allegro.pl/nowa-konsola-ps4-pad-500gb-gwarancja-krakow-i4197812267.html - http://allegro.pl/sklep-sony-ps4-playstation-4-500gb-pad-gw24-krakow-i4203366044.html przeciez ta konsola kosztuje w UE 399Euro to po ile ma latac na allegro :> Edytowane 4 Maja 2014 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Jak to po ile ? ;) - http://allegro.pl/konsola-playstation-4-ps4-500gb-pad-hdmi-sklep-ed-i4175410039.html - http://allegro.pl/hit-konsola-sony-playstation-4-500gb-kontroler-i4194578537.html A w sklepach stacjonarnych ? 1899zł minimum. Popyt na konsole jest tak wielki, że cena nie drgnęła we wyżej wspomnianych od grudnia 2013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Jak wygląda sprawa grania na PS4 w dwóch osobnych graczy w jedną grę ? Chodzi o jednoczesne przechodzenie jednej gry tak aby dwóch graczy miało osobno save`y. Trzeba do tego osobne konta zakładać czy każda gra z osobna umożliwia takie funkcje z poziomu gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Masz coś takiego jak save slot;) Każdy może mieć swojego:) problem, gdy ktoś komuś coś skasuje/nadpisze. Oddzielne konta mają przewagę, bo umożliwiają zdobywanie oddzielnie achievementów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Dzięki. Jaką grę 9 latkowi polecacie ? PS. powiedzmy, że nie jestem jakimś restrykcyjnym ojcem i np. w Minecrafta mu pozwalam grać więc nie muszą to być jakieś Raymany. Oby nie MGS i tego typu sieczki +18 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Nie mam PS4, ale bez względu na platformę seria Lego wymiata:)) Ja aktualnie zagrywam się z 6 latką w LEGO Marvel Super Heroes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Właśnie o niej myślałem. Jest ogólnie fanem LEGO i na piecu masakruje już chyba z 10-tą kolejną. Szukam wersji z napisami PL ale tak do 150zł. Nie potrafię znaleźć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 http://allegro.pl/578-lego-przygoda-ps4-po-polsku-s-ec-k-ce-i4203829112.html Może to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2014 Też fajna, o niej myślałem ale póki co poluję na PL wersję Super Heros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Hejo, przymierzam się do kupna konsoli na przełomie września / października. Poczytałem trochę oficjalne forum PS4 i nieco się przeraziłem tym co ludzie tam piszą - chodzi mi o awaryjność i bardzo kiepski serwis. Możecie się podzielić swoimi wrażeniami na temat funkcjonalności PS4? Macie / mieliście z nią jakieś problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...