spikee Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2017 SONY PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0 Mam od roku i jestem bardzo zadowolony. W tym przedziale cenowym raczej nic lepszego nie ma. Mają wirtualny dźwięk przestrzenny 7.1 i byłem zdziwiony że faktycznie działa - da się w grach po dźwięku zlokalizować przeciwnika. Dodatkowy atut że działają też z PC bezprzewodowo dzięki nadajnikowi USB co jest w komplecie. Dzięki za sugestie , ale one kosztują grubo ponad 300 zł , mam pytanie techniczne do Ciebie lub kogoś kto zna się w temacie bo laik ze mnie totalny, czy kazde słuchawki które są posiadają Bluetooth bedą koompatybline z konsolą PS4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Nie wszystkie bo konsola sama w sobie nie komunikuje się ze słuchawkami tylko słuchawki w zestawie muszą mieć specjalny nadajnik.Te soniacze masz juz za 329 wiec czy to tak grubo ponad 300?https://www.morele.net/sluchawki-sony-sluchawki-sony-ps4-wireless-stereo-headset-9281788-630813/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spikee Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nie wszystkie bo konsola sama w sobie nie komunikuje się ze słuchawkami tylko słuchawki w zestawie muszą mieć specjalny nadajnik. Te soniacze masz juz za 329 wiec czy to tak grubo ponad 300? https://www.morele.net/sluchawki-sony-sluchawki-sony-ps4-wireless-stereo-headset-9281788-630813/ Czyli tych słuchawek z konsolą nie sparuję ? https://www.morele.net/sluchawki-sony-czarne-mdrzx220bt-1078297/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Powtorze - AKG K915, co do sluchawek BT potrzebowalbys do tego dongla i nie ma gwarancji ze beda chulać. Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spikee Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Powtorze - AKG K915, co do sluchawek BT potrzebowalbys do tego dongla i nie ma gwarancji ze beda chulać. Pewnie moje pytanie Cię rozśmieszy ale jak te słuchawki AKG K915 podłącza się do konsoli? , bo widzę że to słuchawki "radiowe" , a w specyfikacji słuchawek nie ma ani słowa o kompatybilności z żadnymi konsolami ani tym bardziej z PS4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Powtorze - AKG K915, co do sluchawek BT potrzebowalbys do tego dongla i nie ma gwarancji ze beda chulać. Czy one na pewno działają z PS4? imho nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spikee Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Czyli prócz oficjalnych słuchawek dedykowanych dla konsoli , nie ma nic na rynku godnego uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Poniżej 300 zł bezprzewodowych chyba nie ma :(Znalazłem jeszcze Creative SoundBlaster Tactic 3D Rage Wireless V2.0 https://www.morele.net/sluchawki-creative-soundblaster-tactic-3d-rage-wireless-v2-0-70gh022000003-690413/oraz TURTLE BEACH STEALTH 400 ale może być problem z dostępnością w PL. Znalazłem na allegro jedne i na niemieckim amazonie (darmowa wysyłka do PL)http://allegro.pl/437f6-turtle-beach-stealth-400-ps4-pc-ps3-i6784578231.htmlhttps://www.amazon.de/Turtle-Beach-Stealth-Wireless-PlayStation/dp/B00KSQAACO/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1492192138&sr=8-3&keywords=TURTLE+BEACH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forge Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Obecnie PS4 Pro mam podłączone do telewizora Sony Bravia KDL-37V5500, ale mam też w domu monitor Samsung S24F350FHU. Co da lepszą jakość obrazu z konsoli PS4 Pro: telewizor SONY Bravia KDL-37V5500 czy monitor Samsung S24F350FHU? Na tym TV gram tak mniej więcej z odległości 3m, na tym monitorze pewnie grałbym z nieco bliższa. Chodzi mi tu tylko o jakość obrazu, nie o głośniki bo i tak nie korzystam z głośników telewizora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 Czy tak trudno samemu to podłączyć i ocenić - po Swojemu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2017 W teorii na Samsungu powinien być lepszy obraz - matryca PLS , podświetlenie LED i czas reakcji 4 ms , z drugiej strony Sony to TV - duży ekran i wysoki kontrast dynamiczny ( nie wiadomo jak z realnym kontrastem ) . TV ma do tego pełno polepszaczy które niekoniecznie mogą być przydatne przy grach . A najlepiej to sprawdzić samemu tak jak mówi kolega wyżej - jak masz oba sprzęty . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 Panocki pytanko Mam z Vectry dwa kody 12 miesięczne na PS plus Czy to się normalnie zsumuje? Bo jeden już wykorzystałem i zastanawiam się czy mogę od razu zużyć drugi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) Kupowane normalnie przez kartę kredytowa się sumują. To znaczy jak kupisz najpierw na 12 miesięcy i tego samego dnia postanowisz kupić jeszcze na 3 miesiące to doda Ci 3 miesiące do tych 12'stu czyli łącznie będziesz miał 15 miesięcy. W przypadku kodów powinno być tak samo, ale jeszcze sprawdź. Kod to kod. Można takie kupić na Allegro np.. Edytowane 23 Września 2017 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smogo Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2018 Pytanie z zupełnie innej beczki: czy na Ps4 istnieją wersje PL gier Heavy Rain oraz Beyond Two Souls? Do tej pory udalo mi sie tylko znaleźć coś na Allegro na PS3, a i o to nie jest łatwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) Pełno jest tego: https://www.ceneo.pl/43270060 Mam tą wersję i jest PL. Ale musisz popytać w sklepach czy obie gry są w pełni PL. Edytowane 19 Maja 2018 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smogo Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2018 Ok, więc w ogóle taka jest. Super. Dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ew18elina511 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Jak podlaczyc sluchawki do ps4. Niby sa podlaczone ale bluetooth ich nie wykrywa w ps4. A chcialabym moc rozmawiac z innymi graczami. Co zrobic. Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2019 A próbowałaś je resetować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airborne82 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2021 Przymierzam się za jakiś czas do zakupu PS4 w wersji Pro. Czy tak jak to było w PS3, też są lepsze i gorsze wersje wedle CECH? Jeśli tak to na której się skupiać a która unikać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2021 Ja mam pierwszą wersję i działa o dwóch lat dobrze. Więc nowsze które są w sklepach też są bezproblemowe. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airborne82 Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2021 W dniu 25.02.2021 o 11:54, Devil napisał: Ja mam pierwszą wersję i działa o dwóch lat dobrze. Więc nowsze które są w sklepach też są bezproblemowe. Z tymże ja będę brał używaną. W sklepie z używanymi grami i konsolami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Ja swojego prosiaka kupiłem krótko po premierze i działa do dzisiaj bezproblemowo nawet w połączeniu z PSVR. Edytowane 27 Lutego 2021 przez falcoon84 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 (edytowane) Używki moga być w różnym stanie. Mogą być zajechane i działać głośno. Ale po za tym nic innego nie będzie się działo. PS4 PRO można oczyścić i będzie cichszy lub zapytać właściciela czy chodzi głośno. Ale z reguły to są dość głośne konsole. Podobnie jak PS4 zwykłe. Moja jest głośna ale nie przeszkadza mi to. Kiedyś dam do czyszczenia, ale póki co zero problemów. Nic się nie zawiesza, napęd działa dobrze. Pamiętaj jednak że kupowanie używek bez gwarancji to jakieś tan ryzyko. Zawsze możesz korzystać z ochrony kupującego na Allegro wiec może lepiej tam kupować. Edytowane 1 Marca 2021 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 W dniu 26.02.2021 o 22:48, airborne82 napisał: Z tymże ja będę brał używaną. W sklepie z używanymi grami i konsolami. Jeżeli ten sklep da ci jakąkolwiek gwarancję rozruchową to spoko. Ja mam bardzo przykre doświadczenia z zakupami w takich sklepach i omijam je szerokim łukiem, nawet jak chce grę wymienić. Wolę męczyć się z cebulą z olxów ? Wczoraj odpaliłem swoje PS4 po kilku msc przerwy i zapomniałem jak to jest... W pokoju suszarka i parówa, bo grałem w Cuszime :v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
92damian Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Poleci ktoś jakąś fajną gierkę na ps4?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airborne82 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 W sumie jeszcze taka myśl... Czy jakieś gry na PS4 ( wyjątek Cyberpunk ) mają problem z działaniem na zwykłej wersji PS4 ( Slim , nie Pro )? Czy jest sens dokładać do Pro nie mając TV 4K? Róznice cenowe bierzcie względem używanych konsol ( nie wiem po ile teraz zwykłe PS4 chodzi, bo skupiałem się na PS4 Pro ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airborne82 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 4 godziny temu, roar.RAR napisał: Jeżeli ten sklep da ci jakąkolwiek gwarancję rozruchową to spoko. Ja mam bardzo przykre doświadczenia z zakupami w takich sklepach i omijam je szerokim łukiem, nawet jak chce grę wymienić. Wolę męczyć się z cebulą z olxów ? Wczoraj odpaliłem swoje PS4 po kilku msc przerwy i zapomniałem jak to jest... W pokoju suszarka i parówa, bo grałem w Cuszime :v Da i nawet nie tyle co gwarancje rozruchową, ale w wielu wypadkach na 1 miesiąc, a niektóre nawet na pól roku ( tylko musze tutaj poszukac ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airborne82 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 8 godzin temu, Devil napisał: Pamiętaj jednak że kupowanie używek bez gwarancji to jakieś tan ryzyko. Zawsze możesz korzystać z ochrony kupującego na Allegro wiec może lepiej tam kupować. Wiem o tym, dlatego zakup robię w sklepie z używanymi konsolami które w kilku ilościach mam na miejscu. Omijam OLX, zaś allegro tak średnio. Przy PS3 mogłem sobie pozwolić na OLX bo osoba która sprzedawała konsole byłą z mojej bliskiej okolicy ( fartneło mi się bo akurat tez w tej wersji którą szukałem ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Jak nie masz TV 4K to wystarczy zwykła wesja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr83 Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2021 Zalezy jaka doplata, ale lepiej brac pro, nawet bez tv 4k jest roznica z dwoch wzgledow. Pro ma wyzej taktowane cpu i na tv bez 4k renderuje obraz w wyzszej rozdzielczosci i potem go zmniejsza co powoduje, ze obraz jest ostrzejszy i jest mniej aliasingu (poszarpane linie). 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...