MateuszH Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2013 Szukam bardzo lekkiego antywirusa, który nie będzie spowalniał ani kompa, ani internetu. Używałem już Avast, Avira, ESET, Comodo Internet Security i Kaspersky Anti-virus. Chciałbym czegoś nowego i lekkiego. Pozdrawiam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Panda Cloud? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 również stawiam na pande - wszystko inne obciąża system dosyć konkretnie. Oczywiście kosztem mniejszego obciążenia jest nienajlepsza ochrona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Microsoft Security Essentials naprawde daje rade. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drizzt24 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Norton Internet Security Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forthal Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Ja również polecam Microsoft Security Essentials. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Norton Internet Security Zartujesz kolego , toz to jeden z najciezszych pakietow A V 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Poprawił się ostatnio, ale i tak bez dwóch rdzeni lepiej nie podchodzić. Z lżejszych AVG i MSE. Pandy nie używałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) używam AVG, miałm też MSE. Panda bez porównania mniej obciąża system - właściwie po instalacji o niej już zapominamy xD ot taka leniwa panda - straszy wirusy swoją ikonką ^^ Jak ktoś potrzebuje konkretnej ochrony bądź nie ma stałego łącza internetoego - nie polecam jej ;) Edytowane 6 Marca 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) Polecam AVG Korzystam od ~ dwóch lat. Darmowe i dobre. Nawet na takich dziadkach jak Athlon 64, Pentium M, czy Pentium 4 daje radę. A przy okazji przez cały czas użytkowania jeszcze niczego nie "złapałem" Wszyscy moi znajomi też mają AVG i również są zadowoleni. Edytowane 6 Marca 2013 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...