Skocz do zawartości
RAIN MAN

Problem z uruchamianiem się systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problem otóż gdy włączam kompa lub restartuję to ponowne włączenie trwa w nieskończoność.Co mam na myśli po wpisaniu loginu oraz hasła i naciśnięciu klawisza Enter informacja się ukazuje że loguje się i to kółko na ekranie monitora się kręci i nic się nie dzieje.Może to trwać w nieskończoność ale tylko gdy do komputera są podłączone jeszcze zewnętrzne dwa dyski jeden pod złącze usb o pojemności 1,5 TB marki WD a drugi pod złącze IEEE 1394a o pojemności 750 GB marki Seagate , dziwi mnie to bo wcześniej były one podłączone i takiego problemu nie było.Wszystko funkcjonowało jak trzeba , teraz abym mógł uruchomić system jak dawniej muszę za każdym razem odłączać te 2 dyski z tyłu od gniazd z płyty głównej.Co może być tego przyczyną że tak się pochrzaniło Dołączona grafika?Będę wdzięczny za pomoc jak można wyżej opisany problem rozwiązać , działam na systemie Windows 8 Professional x64 ( 9200 ) system ten jest zainstalowany na dysku SSD o pojemności 120 GB i marka dysku to: ADATA Premier Pro SP900 oraz jeszcze jest wewnętrzny drugi dysk już zwykły ( mam na myśli z talerzami ) o pojemności 1TB również marki WD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi