lukasz1120 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam jest to moje pierwsze WC zaczeło się od tego ze udało mi się kupic zestaw Cooler Master Aquagate Max za 400zł nowy i trochę go przerobiłem, chce jeszcze dołożyć bloczek na grafę. A tu fotki http://imageshack.us...0224151910.jpg/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 jeśli już to http://imageshack.us/user/lukasz1120 Czemu chłodnica nie pod sufitem? Chyba by się zmieściła, a wentyle pod plastikowym okryciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1120 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 No niestety się nie zmieści na górze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Na gore wchodzi tylko cienka 240 :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1120 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Jak by można to piszcie jakieś opinie jak mówiłem jest to moja pierwsza konstrukcja i bym nie pogardził jak byście coś doradzili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Jak dołożysz jeszcze bloczek na grafę, to może przydać się druga chłodnica Slim 280 dajesz do środka odbudowy pod top, a dwa wentylatory pod plastikową pokrywę topu. Do hostingu fotek polecam abload.de Sporo lepsze niż Imageshack. Edytowane 26 Lutego 2013 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1120 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 ok http://www.angela.pl/p5968,magicool-slim-280-mc.html takie cos wejdzie tam ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxikas Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2013 Od jakiegoś czasu gromadzę zdjęcia z WC w tej budzie bo mam zamiar ją zakupić. W folderze znalazłem foto, podpisane "Toprad MCR220 34mm"... wygląda to tak: foto Właściciel coś wspomniał, że już z 36mm mógłby być problem. No i zawsze jest jeszcze opcja zamontowania 1x120 w środku, na wysokości procesora :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2013 Problem jest z wtyczką zasilania jeżeli jest przy krawędzi płyty, autor ma ją nieco niżej więc wszystko będzie ok. Ja miałem w Dominatorze II na suficie BWA 122 a na spodzie Magicool Slim. Wentylatory na górnej chłodnicy zamontowałem pod maskownicą, wyciąłem stamtąd taką plastikową kratkę i wywaliłem filtr, już nie pamiętam czy dlatego że było ciasno czy tak mi się tylko podobało ;) Obieg powietrza zrobiłem odwrotnie, bo doszedłem do wniosku że łatwiej mi szmatką kurz w góry zetrzeć niż podnosić obudowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...