Skocz do zawartości
Lisek^

Jaki monitor wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

ta jea tez sie "zakochalem" w LG tylko ze ja kupilem F700B i teraz zaluje nie wiem jak 19 sie sprawuja ale 17 to kaszana a mianowicie brak zbieznosci kolorow po bokach poszdelem z rekalmacja. po poltora miesiac wymienili mi na nowy (serwis jest zaje.bisty poprostu-przynajmniej w lodzi) a nowy ma te sama wade chociaz mniejsza(kumpela ma to samo). pozatym po paru dniach uzytkowania monit zaczal dziwnie brzeczec w czasie kiedy komp jest wylaczony badz wylaczony jest monit przy wlaczonym kompie dopiero jak sie wtyczke z gniazdka wyjmnie to przestaje. ja wiem jedno drugi raz LG bym nie kupil. teraz zastanowil bym sie nad samsungiem bodz nec`em. jesli chodzi o mnie to jesli monit ma sluzyc do gier ogladania filmow to idealnie plaski ekran jest zbedny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do niedawna też wszystkim polecałem Flatrony - miałem 17-calowy 795 FT Plus - niestety - po 2,5 roku odmówił posłuszeństwa :/ A co do sprawności serwisu w pełni się zgadzam - w gliwickim nie mogli przetestować odświeżania 100 Hz w rozdzielczości 1024x768, bo... NIE MIELI ODPOWIEDNIEJ KARTY GRAFICZNEJ! To już przesada, żeby w serwisie do testowania mieli sprzęt gorszy niż większość z nas ma w domu! Na szczęście - monitor mi wymieniono, tylko F700P to już nie legendarny 795FT+ :( Ale znów mam 3 lata gwarancji, więc nie mogę narzekać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...