Skocz do zawartości
Niemiec

Moj tatus.....jestem dumny :)

Rekomendowane odpowiedzi

1. LPR

2. Mlodziez Wszechpolska

3. To wlasnie jest skandal ze takie rzeczy sie drukuje, mam nadzieje ze ktos za to odpowie.

za co odpoiwe?? za umieszczenia takiej informacji w ulotce czy za stworzenie tych dwoch "organizacji" ??

Za umieszczenie MW na tej ulotce. Chyba nie myslales ze bede na Romana Giertycha naskakiwal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. LPR

2. Mlodziez Wszechpolska

3. To wlasnie jest skandal ze takie rzeczy sie drukuje, mam nadzieje ze ktos za to odpowie.

za co odpoiwe?? za umieszczenia takiej informacji w ulotce czy za stworzenie tych dwoch "organizacji" ??

Za umieszczenie MW na tej ulotce. Chyba nie myslales ze bede na Romana Giertycha naskakiwal...

MW to mlodziezowka LPR i sa oni tak samo poj.ebani jak Giertych z ferajna, ale nie zmieniajmy tematu. Zaloz watek o tym i tam bedziemy sie wypowiadac na temat preferencj plitycznych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.wm.pl/Index.php?ct=olsztyn&...n&id=492026

male sprostowanie do arta:

*art troche sciemnia. koles dopiero po 2 gdzinach powiedzial, gdzie jest

*po za tym nie sa szkoleni do zajmowania roli zakladnikow

*staruszek pojechal komorke naladowac, bo 4 godziny gadania non-stop wyladowaly bateri, wszedl do siebie do pokoju i dostal telefon, ze kolez wyrzucil telefon, pali ostatnigo papierosa i idzie w slad za telefonem. w radiowoz, na miejsce, chwila rozmow i koles w koncu zszedl

*byla to jego pierwsza taka "robota" z prawdziwym skoczkiem

co wy na to??

Co tu dużo gadać Oslztyniacy potrafią :lol:

POZDRAWIAM OLSZTYN!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi