Ceglasty Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam chce podejść do temutu profesjonalnie. Temperatury przy graniu GPU około 100-115 stopni i niekontrolowane crashe. Pasta wymieniona 2 miesiące temu. Działam na podkładce Logitech N700. Czy jesteście wstanie pomóc mi rozpocząć walke w tym temacie? - nie wiem jakie ma obroty wentylator w podstawce moze jak wymienie na taką która ma wysokie obroty coś by pomogło - ponownie nałożenie pasty - czy istnieje możliwość wymiana fabrycznego wentylatora w notebooku na taki który miałby wyższe obroty niż 5000? - możecie polecić jakiś speców w polsce od modingu pod chłodzenie wodne dla notebooków albo sklepy który posiadają coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olololowy94 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2013 Mam ten komputer i działo się z nim to samo. Po przeinstalowaniu biosa temperatura spadła znaczącą a crashe się już nie pojawiają. Zainstaluj sobie po prostu najnowszy bios że strony Asusa i powinno to rozwiązać problem. Powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...