KorK Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam,mój kolega ma problem z komputerem,a mianowicie występuje u niego bluescreen z informacją: atkosdmini.dll STOP 0x0000008e :/ Wiecie czego to może być przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) A spojrzałeś na www.google.pl? ( https://www.google.p...lient=firefox-a )bo Ja na szybko spojrzałem i na kilki forach jest opis tego problemu, a także jak temu zaradzić więc może warto najpierw dostosować się do wskazówek tam zawartych, a jak nie wyjdzie to pytać, najpierw napisać czego już próbowałeś Edytowane 26 Lutego 2013 przez michalelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KorK Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Tak szukałem i nawet mówiłem mojemu koledze o Asus Enhanced Video Driver,ale on tego nie ma :/ A reszta nie pasuje do tego STOP 0x08e... Tu jeszcze wiadomość od kolegi: "Tak jak pisałem, on się pojawia kiedy uruchamiam Mafię 1 oraz film HD przekonwertowany przy użyciu Format Factory (plik atkosdmini.dll) Przy Mafii 2 też się pojawiał, ale to już był inny plik (win32k.sys)...Mam Windowsa XP SP3" Edytowane 26 Lutego 2013 przez KorK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalelo Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Może nie ma ale ( http://forum.hotfix.pl/systemy-operacyjne/bsod-0x0000000a-atkosdmini-dll-w-grze-prince-of-persia-3-t362.html ) trzeba pokombinować chyba że już próbował 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KorK Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Dobra dopytam się i dam znać ;) Dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...