hotkey Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Tejoooo :D Właśnie niedawno zaczęły się wakacje (jakby ktoś nie zauważył :D:D), ja sprzedałem starego kompa (430 zeta w kieszeni) i starsi wyjechali na 2 tygodnie :D Czy może być coś piękniejszego?? :D:D Ale, ja miałem nie o tym. Skoro jest wkońcu DUŻO wolnego czasu postanowiłem się pobawić kompem. Chciałbym m.i. zapodać kilka wiatraczków. Najlepiej świecących. Niestety są one dość drogie (30-50zł) więc wolałbym sam przeźroczysty wiatraczek + samemu dorzucić LED'y :D Na MoDeD-KOMPz można znaleźć fajne porównanie wiatraczków. Jest tam opisany przeźroczysty wiatraczek firmy iCute. Cena ok. 19 zł. Do tego 4 diody każda za 8zł i jest full wypas. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć takowych wiatraczków. Czy ktoś wie, gdzie to można kupić i za ile?? Bardzo proszę o pomoc. Albo przynajmniej coś "w tym stylu". Z góry THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 eee... Chłopak? Zależy ci na cenie? Więc wymyśliłeś wiatrak za 19zł + 4 * 8 za diody.... Synu! To jest 51 złociszy.... Jak jesteś taki myśliciel, to bierz "gotowy" wirnik za te 30-40 zyla.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Diody za 8 zł??? Jaja se robisz? Za tyle to 4 kupisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Dijkstra sorki za pytanie jesteś kobietą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Dijkstra sorki za pytanie jesteś kobietą?? Szukaj :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 BUHAHAHAHAHAHAHA :D:D (co do pytania Nicky) BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D:D (co do odpowiedzi Dijkstra) A co do topicu, to niewiecie gdzie można znaleźć takie wentylki?? Diodki niebieskie na giełdzie można mieć za 1zł :D:D, a super LED'y(niebieskie) za 2,5 chyba. Białe za cosik koło 1-1,5 :D To tylko w "taniutkich" sklepach internetowych idą po 8zł :D:D Więc jak widać się opłaca :D A jak włoże sam diody to nie musze przerabiać zasilania (w CoolerMaster NEON TLF-R82 które mam zamiar kupić jak nie znajdę wentylków bez LED'ów diodki słabo świecą już przy 11V, a ja mam zamiar póścić wiatraczki na 5V). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ...A co do topicu, to niewiecie gdzie można znaleźć takie wentylki?? ... zapytaj tu http://dimm.pl/ czy juz sa w sprzedazy - jak tam nie ma to jescze nikt (zaden sklep) nie ma tych iCute :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ...A co do topicu, to niewiecie gdzie można znaleźć takie wentylki?? ... zapytaj tu http://dimm.pl/ czy juz sa w sprzedazy - jak tam nie ma to jescze nikt (zaden sklep) nie ma tych iCute :P Mail już poszedł. Jak mi odpiszą to dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...