Skocz do zawartości
hotkey

Przeźroczyste wentylki

Rekomendowane odpowiedzi

Tejoooo :D Właśnie niedawno zaczęły się wakacje (jakby ktoś nie zauważył :D:D), ja sprzedałem starego kompa (430 zeta w kieszeni) i starsi wyjechali na 2 tygodnie :D Czy może być coś piękniejszego?? :D:D Ale, ja miałem nie o tym. Skoro jest wkońcu DUŻO wolnego czasu postanowiłem się pobawić kompem. Chciałbym m.i. zapodać kilka wiatraczków. Najlepiej świecących. Niestety są one dość drogie (30-50zł) więc wolałbym sam przeźroczysty wiatraczek + samemu dorzucić LED'y :D Na MoDeD-KOMPz można znaleźć fajne porównanie wiatraczków. Jest tam opisany przeźroczysty wiatraczek firmy iCute. Cena ok. 19 zł. Do tego 4 diody każda za 8zł i jest full wypas. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć takowych wiatraczków. Czy ktoś wie, gdzie to można kupić i za ile?? Bardzo proszę o pomoc. Albo przynajmniej coś "w tym stylu". Z góry THX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BUHAHAHAHAHAHAHA :D:D (co do pytania Nicky)

BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :D:D (co do odpowiedzi Dijkstra)

A co do topicu, to niewiecie gdzie można znaleźć takie wentylki?? Diodki niebieskie na giełdzie można mieć za 1zł :D:D, a super LED'y(niebieskie) za 2,5 chyba. Białe za cosik koło 1-1,5 :D To tylko w "taniutkich" sklepach internetowych idą po 8zł :D:D Więc jak widać się opłaca :D A jak włoże sam diody to nie musze przerabiać zasilania (w CoolerMaster NEON TLF-R82 które mam zamiar kupić jak nie znajdę wentylków bez LED'ów diodki słabo świecą już przy 11V, a ja mam zamiar póścić wiatraczki na 5V).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi