Klupcio Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Cześć, mam prośbę, chcę aby ktoś mi złożył komputer do gier i ich nagrywania/streamowania. Chcę aby sprzęt posiadał min. 8GB RAM. Proszę o złożenie mi jak najlepszego sprzętu do tej kwoty, najlepiej na esc.pl P.S: Planuje OC, i dorzucenie RAM Pozdrawiam Klupek Proszę o proponowanie całych zestawów i w miarę możliwości nie spamować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) 3350p 643 B75MA-E33 199 XFX Core 550 235 1x8 1333 140 WD Blue 1TB 249 GA 7870 895 2361+obudowa/dvd o OC ciezko w tej cenie, można zamienic procka na i5 3470 i plyte msi z77-g43 uzyskasz ~4GHz ale koszta rosną. Nie mowiac juz o 3570k... bardziej zastanawiałbym się nad ssd Edytowane 27 Lutego 2013 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klupcio Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Wszystko wiem -,-' daj linki do tych produktów ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 zasilacz taki dałby rade http://www.skapiec.pl/site/cat/37/comp/2969265 a buda w tym budżecie to tylko http://www.skapiec.pl/site/cat/11/comp/2250789 reszta zestawu ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klupcio Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Napisze ostatni raz.. bo jak wiedzę nie jesteście zbytnio kapujący.D ZESTAW CHCĘ NA ESC.PL I PODAWAJCIE OD RAZU LINKI DO TYCH CZĘŚCI. Widać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzox93 Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 zbytnio kapujący to chyba Ty nie jesteś. Przychodzisz i zamiast podziękować za dobre zestawy masz pretensje, że zestaw złożony w lepszym sklepie? Ciężko sobie przepisać czy skopiować nazwę części i znaleźć w sklepie który Cię interesuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Albo nabierzesz przez 3 dni pokory i samodzielności albo nie wracaj. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frasier Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2013 Ale ładnie tupnął nóżką :-). Przeraża mnie to pokolenie. Do odpoczywającego OP - Esc.pl to sklep w porządku, doradzający jednak korzystają z takiego, jaki jest dla nich wygodny i tani. Chcesz koniecznie Esc.pl - poszukaj sobie w nim tych podzespołów SAM, lub jak nie znajdziesz, podaj co jest i spytaj co mogłoby być alternatywą. Tak czy inaczej, słowo klucz - inicjatywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...