kubala.plus Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2013 Hejo. Ostatnio zostałem obarczony wyborem telewizoru dla wujka i zwracam się z proźbą do was moi mili, o porównanie dwóch niżej wymienionych. Szajsung: http://www.agito.pl/telewizor-samsung-32...=wszystkie LG: http://www.agito.pl/telewizor-lg-32-led-...=wszystkie Wszystko sprowadza się do wymagań. Wymagany jest telewizor do małego pokoju (32'). Z internetem via wifi (do lg trzeba dokupić adapter, ale nikt nie widzi w tym problemu), ważne by były tam platformy takie jak: ipla, tvn player, tvp player (wygrywa samsung). 3D (za lg przemawiają dołączone do zestawu okulary). Fajowy jest ten pilot w LG. Cena myślę, że coś w zakresie podanych wyżej, aczykolwiek jeżeli będzie duża różnica cena jakość to skusimy się dołożyć jakieś ~400zł. Co powiecie też o tym modelu od Sony: http://www.agito.pl/telewizor-lg-32-led-...=wszystkie Czy warto dopłacać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floppek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2013 Moi rodzice chcieli zaszaleć i kupili sobie tv samsunga z 3d i powiem że to 3d to mozna gdzieś wrzucić.. więc jesli chodzi o tv z 3d to ja bym na to w góle nie patrzył... Ale że jestem do samsunga przyzwyczajony i ładnie wygląda to chyba nad nim bym sie zastanowił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Lol 2000 za 32 cale nieźle. Za tyle kupiłem 46''. A co do funkcji to tak: Okulary 3D leżą i nikt tego nie ogląda. Internet, wifi, klawiaturę i myszkę podpinasz przez HDMI za pomocą Android PC. Można instalować aplikacje z Androida. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurdelT Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ja polecam Sony KDE32EX421. Jest tam wszystko, co chciałeś (Oprócz 3D). Aha: Do WI-FI trzeba dokupić kartę sieciową (Nie pamiętam ceny, ale więcej niż 100, a mniej niż 200). Sam TV kosztuje chyba 1600 lub 1800 w Media Markt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 A weź rozwarz jakiegoś większego LG. Chociaż to 40". Będzie lepszy efekt przy oglądaniu 3D. Tak poza tym LG ma niezłą konwersję w swoich telewizorach z 2d na 3d. A i obraz tak nie migocze. Teraz wyszła nowa seria LN. Poprawili kilka rzeczy w stosunku do LM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirekk Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2013 RozwaŻ. Rozważ TV od Sharpa, robią świtne ekrany. A na agito akurat jest promocja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...