Mat3o Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Nie znam się zbytnio na monitorach, a im więcej czytałem o nich tym większy miałem dylemat co wybrać, więc zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Otóż poszukuję 24 calowego monitora LED do 850-1000zł, do ogólnego zastosowania (VA, IPS o ile budżet pozwoli albo ostatecznie TN). Na co dzień zajmuję się pisaniem kodu, ale dosyć często lubię sobie zagrać w jakąś grę czy obejrzeć dobry film w HD (chociaż mój obecny HP w2007v specjalnie mi na to nie pozwala). Liczę na Waszą pomoc . Pozdrawiam Edytowane 8 Marca 2013 przez Mat3o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 ...DELL U2312M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Carno - blisko byłeś. Brać u2412 - lepiej wykonany, mniejszy bleeding, no i lepsza rozdzielczość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Za 1000zł to U2412. Dobre kąty, dobra szybkość, ładne kolory, rozsądne proporcje 16:10. Chciałeś TN ? Po przesiadce na IPS rozstaniesz się z nim na zawsze. Edytowane 17 Marca 2013 przez Polar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat3o Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 Dzięki śliczne za pomoc wszystkim, Dell U2412 właśnie został zamówiony :). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...