Skocz do zawartości
kbdrwnk

Czarny obraz po instalacji sterowników graficznych - Geforce 7600GS/WIN 7 x64

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, otóż szukam pomocy dotyczącej mojego problemu, który mnie trapi. Od niedawna posiadam Win7 x64, od kilku mieśiecy dokładniej. Wszystko działało bez zarzutów, komputer działał ładnie. Programy, gry - Wszystko. Dokłdanie z dniem przed wczorajszym, po pozostawieniu komputera na godzinnę w okresie w którym renderował się film w programie Adobe After Effects, nastąpił problem. Wszystko doszło do końca lecz komputer się wyłaczył. Przy logowaniu się na użytkownika jest czarny obraz tylko z kursorem. Próbowałem wielu sposobów na temat, początkowo na temat tzw. Czarnego obrazu śmierci, nic nie pomogło. Co dziwne jest, po zalogowaniu się po przez wpisanie na ślepo, mam pulpit bez ikonek. Działa jedynie komenda PPM, wyświetla się lista, rozdzielczość, wigdety itp. Umożliwia mi to poruszanie się po dysku i Panelu sterowania, w menedżer zadań nie mogę wejść. Po wykonaniu kombinacji klawiszy pojawia się czarny ekran zamiast listy wyboru menedżera zadań, tak jak jest w Win 7.

Co najlepsze, wszystko co ctworzę na pulpicie pojawia mi się tak jakby za pulpitem, za polu jego zasiegu. Mogę wyciągać także stądad ikony z mojego pulpity, okna itp. Po instalacji sterowników wszystko wróciło do normy, lecz nie mogę jechać bez nich. Próbowałem ich reinstalację i inne wersję, czyściłem kartę. Wszystko, nic nie działa. Proszę was o pomoc.

Komputery:

Płyta główna: AS ROCK (dokładnie nie wiem jaka).

Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+

Ram: 2 GB DDR2

Karta graficzna: Geforce 7600GS

Proszę o pomoc, wcześniej nie miałem takich problemów i to na XP i na Win 7.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi