Mamorex Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Cześć mam o to taki problem.Kiedyś przed wymiana karty graficznej z NVIDIA na lepszą NVIDIA(GeForce 7100) nie mam wogule nigdzie control panel.A sterowniki normalnie mam zainstalowane.Tutaj macie 3 zdjecia spakowane w rar że nigdzie nie ma tego control panel jak inni mówią: -http://www.speedyshare.com/gdVqE/Help.rar Prosze was o pomoc No i mam windows XP a skorka to chyba seven P.S Potrzebne mi to tylko żeby wyłaczyć sychronizacje pionową Zdjecia są spakowane w rar więc prosze sobie gdzieś to wypakować i zobaczyc mój problem Edytowane 10 Marca 2013 przez Mamorex 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Jak nauczysz się podawać pełne informacje o sprzęcie, zakładać tematy w odpowiednich działach oraz tytułować wątku precyzyjnie to możesz odczekać do końca blokady na nową treść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...