kurator Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Witam, dzisiaj spalił mi się 9 letni LG i szukam jakiegoś monitora do 800zl (nie wiecej) o przekątnej 22-24". Głównie wykorzystywany będzie do granie w FPS y. Moj poprzedni monitor miał 85Hz. Chiałbym też wiedzieć czego powinienem sie spodziewać po przesiadce. narazie mam na oku te monitory: IIYAMA X2377HDS-B1 IIYAMA E2473HS IIYAMA E2480HS-B1 ktory z nich najlepiej sie bedzie nadawał? albo jeszcze jakiś inny? Edytowane 10 Marca 2013 przez kurator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mago Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Ja polecił bym Ci X2377HDS dlatego iż jest to ips w dodatku z bardzo dobrym czasem reakcji i sprawdza sie w grach . Masa opinii od zadowolonych użytkowników . Największą wadą monitora są słabe głosniki wbudowane, więc raczej nie zalecam ich używania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2013 W tej cenie godny uwagi jest ten model http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/4944955_techniczne . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 najlepszą opcją w tej cenie będzie taki http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/6101243 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 No ten LG, o którym wspomniał Kalbar też jest fajny i doskonale spełni twoje wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 a coś takiego jak kolega potrzebuje tylko jeszcze dodatkowy parametr - jak najmniejsza ramka - ktoś zna coś dobrego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...