Skocz do zawartości
kamill94

Zmiana podzespolow budzet 700zł

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar w tym tygodniu zakup podzespolow plyta glowna zdala by sie narazie z zintegrowana grafika bo grafike mam zamiar kupic w wakacje ,prcesor i zasilacz taki aby pociagnol zestaw. Mam na swoim skaldzie pamiec ram Kingston HyperX DDR3 2x2gb no i jakies chlodzenie do procesora bo BOX to treoche za glosne i w przyszlosci bede kupowac karte graficzna Radeona hd 6670 1gb DDR5. Prosze o rade

Edytowane przez kamill94
  • Downvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś cię ciężko zrozumieć

chodzi mi o to ze chce kupic plyte glowna ze zintegrowana grafika profcesor i zasilacz tak aby pociagnal zestaw ten razem z grafika dedykowana Radeon HD 6670 a radeona bede kupowal pozniej Edytowane przez kamill94

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podaj co masz to sie zobaczy czy się nada i jaki zasilacz

w budzie mam narazie jakis zasilacz 400W mowie jakis bo jest to jakies padlo za 80 zł dawno kupione plyte glowna: Asrock n68c-s ucc pamieci: Kingston HyperX DDR3 2x2gb procesor: Athlon II x2 250 chlodzenie BOX Grafika: Radeon Asus EAH4350 silent 512mb i chyba to na tyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 471802 Płyta główna MSI B75MA-P45 220,00 220,00 Usuń

2 545525 Procesor Intel Pentium G2020, Dual Core, 2.90GHz, 3MB, LGA1155, 22nm, 55W, VGA, BOX (BX80637G2020) 221,00 221,00 Usuń

3 527950 Zasilacz Corsair VS 450W CP-9020049-EU 143,00 143,00 Usuń

Suma 584,00

to na początek resztę przekładasz ze starego, dysk i napęd opty na sata?

w ogóle do czego ten kop wykorzystywany jest

no tak tak dysk napedy wszystko do sata.

komp jest wykorzystywany Internet/Gry/Filmy a dlatego go rozbudowuje bo poprostu niektore gry juz mi nie chce chodzic plynnie a nie jestem wymagajacym graczem wiec nie wymagam full HD Dołączona grafika i dzieki za zestaw bo mi sie podoba ;)

Edytowane przez kamill94

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozdzielczosc monitora 1440x900 wiec mysle ze dokladanie 100zl do hd7750 albo 7770 nie jest dobrym pomyslem ale to moja opinia a mi zalezy na plycie glownej bo ta juz mi troche fiksuje no i sekcja zasilania sie grzeje :/

Edytowane przez kamill94

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi