Ragnor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Tak jak w temacje, co oznacz numer umieszczony na jądrze celerona, chodzi mi o coppermine? Czy on zawiera jakieś informacje, tak jak to jest u AMD, na temat czasu wyprodukowania itp? U mnie na celku widnieje coś takiego: Q136A123-0402 CELERPO SL5XQ To ostatnie to oczywiście seria, ale ten numer powyżej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Tak jak w temacje, co oznacz numer umieszczony na jądrze celerona, chodzi mi o coppermine? Czy on zawiera jakieś informacje, tak jak to jest u AMD, na temat czasu wyprodukowania itp? U mnie na celku widnieje coś takiego: Q136A123-0402 CELERPO SL5XQ To ostatnie to oczywiście seria, ale ten numer powyżej?? 0402 -rok i tydzien produkcji SL5XQ - bodajze stepping wiecej nie znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 :idea: BYLO http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=23601 (tam wrzucalem odpowiedniego linka) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Dzięki za odpowiedź i linka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...