UgliBiBagli Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Nie wiem dokładnie jak ująć w słowa to o co mi chodzi (dlatego google okazało się niezbyt pomocne), ale postaram sie wyjaśnić najprościej jak to możliwe. Szukam programu który byłby w stanie "skopiować" dźwięk z jednej linii i odtwarzać go na powiedzmy dwóch kolejnych. Dla przykładu powiedzmy włączam film na YT, dźwięk idzie na domyślne wyjście - Głośniki, w programie chciałbym skopiować ten właśnie dźwięk na powiedzmu Line 1 (Virtual Audio Cable) żeby grało na obu wyjściach jednocześnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Chyba prościej będzie jak zakupisz sobie "sprzętową kopiarkę" http://allegro.pl/hot-wire-rozgaleziacz-mini-jack-stereo-i3099101800.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Raczej nie bardzo, ponieważ chodzi o rozgałęzienie dźwięku na wirtualne wyjście (Virtual Audio Cable) więc tego typu rozwiązanie sprzętowe na nic się nie zda. Edytowane 13 Marca 2013 przez UgliBiBagli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Audiotrak prodigy hd2 tak robił z poziomu sterów;) zaden program mi do głowy nie przychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 kx project, ale to na Windows XP testowałem i działało na karcie SoundBlaster. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) kx project, ale to na Windows XP testowałem i działało na karcie SoundBlaster. Supportuje win7 x64, ale niestety nie mojego Realteka ALC888. :/ Edytowane 15 Marca 2013 przez UgliBiBagli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 oj na integrze na takie luksusy bym nie liczyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UgliBiBagli Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Czyli mówisz, że niewielkie mam szanse rozwiązać ten "problem" software'owo, no nic doceniam chęci. Edytowane 16 Marca 2013 przez UgliBiBagli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...