samzi Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Witam mam problem z FB A mianowicie byłem zalogowany na swoje konto odświeżyłem stronę i wylogowało mnie z fejsa i wyskoczył taki komunikat jak na screenie nizej o co chodzi ? na email nie dostałem żadnej wiadomości od FB http://screenshooter...3035544/hfcavei przejrzałem te centrum pomocy i tylko się nawkur.... ;] jak się to czyta to mięso same ciśnie się na język ;] ... szukałem tez jakiegoś kontaktu z nimi emial cy do jakiegoś admina NIC 0 ;] fb ma taka pomoc ze tylko ciepłym moczem oblać ją można ;] A więc wiecie moze wiecie dlaczego tak mam ? i jak to naprawić ? Edytowane 15 Marca 2013 przez samzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 no to peszek ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Ja chyba wiem dlaczego, ale boję się mówić otwarcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Zrobili ci przysługę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...