Skocz do zawartości
MAGIC

bezprzewodowo HELP !!!

Rekomendowane odpowiedzi

no ale bzdura jest ze 22mbit/s=7.5mbit/s z czego z noosem sie zsmialismy - 

22mbit/s po tak duzym spadku jaki jest u brodzia to 7.5mbit/s 

timm na kablu z tego co wiem jest prawie zerowy spadek - predzej zacznie ci gubic pakiety ...

Ale transfer 50Mbps nie jest spowodowany gubieniem 50% pakietow... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brodzio: obiecaj, ze odrobisz prace domowa na wakacje i wtedy sie zaczniesz udzielac..... i powiedz mi co to za link bo nie chce mi sie patrzec. ;)

Noose dzieki :)

za co :?:

za poparcie "to ze mi wierzysz" ;)

nie ma za co ;)

brodzio...... to mam ostatnie pytanie. mowisz, ze masz 7.5mbps..... powiedz ty mi czy w poblizu masz jakies nadajniki i jaka masz odlegosc do ap.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brodzio tu niechodzi o technologie w powijakach ciesz sie wogole ze macie 22mbit/s na odleglosci 1km bo to cud - jezeli byscie byli ajkesi do 100 od sibie to byscie mieli prawie pelny przesyl . chodzi o odleglosc i interferencje fal elektromagnetycznych ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to zonk bo ja jakos niemam spadku a napewno nie o 50% 

Hmm albo niedowidze albo tam jest napisan serednio 3 836 952 co daje transfer nieco ponizej 4MB/s czyli ~60% mniej niz wynosi teoretycznie transfer jaki powinienes miec w technologii fastethernet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to zonk bo ja jakos niemam spadku a napewno nie o 50% 

Hmm albo niedowidze albo tam jest napisan serednio 3 836 952 co daje transfer nieco ponizej 4MB/s czyli ~60% mniej niz wynosi teoretycznie transfer jaki powinienes miec w technologii fastethernet.

tam jest srednio tylko kolo 4kb/s bo zjebalem na poczatku cos i jak widac z wykresu policzyl kilka raz 0/1 sekunde i dlatego tak zanizylo ... zwrocilem honor post wyzej ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi