brodzio Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 ok spoko moze juz skonczymy bo mi plery wysiadaja co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 no to co jest lepsze :? :?: :? ''Mbit" czy "Mbps" i czy ten sprzęt pociągnie intera 256k dane techniczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 no to co jest lepsze :? :?: :? ''Mbit" czy "Mbps" Glosuje zeby to pytanie dostalo tytul "muł miesiąca" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Przylaczam sie do glosowanie. Dodatkowo licze na kolejny wieczor smiechu w zwiazku z zadanym pytaniem :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 cholera :( ja dzisiaj musze wczesnie isc spac :( szkoda, bo mialem nadzieje na zabawny wieczor ;) btw, ja glosuje na MULA MIESIACA ;) ps. a nie mowilem, ze nam brodzio wyrosnie kolejny jak sie nie skasuje topica :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Przylaczam sie do glosowanie. Dodatkowo licze na kolejny wieczor smiechu w zwiazku z zadanym pytaniem :]. no to jak to k.tafo.nie umiałeś napisać to i poprawną odpowiedz mogłeś dać jak żeś tak przemondrzały[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 :lol: normalnie brodzio ;) Mb / Mbit / Mbps to to samo :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Przynajmniej jest wesolo na forum :). Ale brodzio jest the best ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 :lol: normalnie brodzio ;) Mb / Mbit / Mbps to to samo :!: no czepiac sie juz niebede ale ostatnie to mbit/s :) wiec tak nie to samo ;) . Mbit to jednostka charakteryzujaca rozmiar czegos a mbps to przepustowosc (na przyklad :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 no i jeszcze jedno jakie kable potrzebne do podłączenia Acces Point`a i Switch`a a jakie do Switch i Switch krosy czy zwykłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 zwykle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 O ile jeden z nich ma 'uplink'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 O boze przeczytalem ten topic i az zaczelo mnie skrecac i korcic do zablokowania. Osoby nie majace pojecia o temacie "stracily okazje zeby sie zamknac" [© Chirac] Oczywiscie bezsprzecznym faktem jest to ze zazwyczaj 1 bajt = 8 bitow i taka notacje uwazamy za poprawna innymi slowy 22 Mbit/s = 2,75 MB/s To jest teoretyczna przepustowosc. Faktyczna jest taka jak jeden z kolegow powiedzial - podzielic przez 2 a nawet wiecej. Jesli ktokolwiek z tak zawziecie klucacych sie przedmowcow pokaze mi AP wirelessowe za mniej niz 1K PLN sztuka na ktorych wyciagne powiedzmy nawet te marne 15 Mbit/s to ma u mnie 6ciopak Bacardi Silver. Zreszta gdyby to bylo mozliwe to bylo by zycie dla providerow ;) Zadnych laserlinkow za 15K, zadnego LMDS tylko najtanszy wirelessowy AP ach to by bylo zycie ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Mysle ze poprostu jedni pisali ogolnie o przeliczaniu a inni o urzadzeniach WLAN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 troszke z innej beczki ;) chce postawic siec radiowa (jako firma) i adm budynku, na ktorym ma stanac dookolna chce ode mnie papierow, ze instalowany sprzet nie zagraza zdrowiu itd. niestety wszystkie dookolne anteny z ktorymi sie spotkalem przekraczaja dozwolona w ustawie moc 100mW i zadna z nich nie posiada homologacji. czy jest jakas szansa na zrobienie tego w pelni legalnie na antenie dookolnej czy tez pozostaje mi sciemniac? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Krzys'az: jak mi pokazesz jaka kolwiek siec dzialajaca w pelni legalnie radiowo z pelnym poszanowaniem rozporzadzenia-knota wypuszczonego przez naszego Winietu to 6pak Bacardi tez dla Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 czyli sciema ;) thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...