Markus1 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Witam Dostałem przy zakupie karty kupon na 2 gry: Crisis 3 oraz Bioshock infinity. jak przypuszczam pierwsza na origina a druga na steam. Ponieważ crisisa juz mam, czy da się go wymienić z kimś na coś innego albo ew. legalnie odsprzedać? Czy AMD to jakoś sprawdza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 No co ty...sprawdza to tylko serwer drm/aktywacyjny i tyle. Sam mam zbędny kod fc3, też z promo amd, bo wczesniej dostałem gre w prezencie od kogoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) A samo uzyskanie kodu do origina i steam-a to po zalogowaniu na stronce amd? Jest tu gdzieś na forum giełda wymian takich kluczy bo ja bym chętnie tego crisisa na coś wymienił.... Edytowane 15 Marca 2013 przez Markus1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Sprzedaj kod na allegro, albo daj posta w dziale "tanie gry", że masz wolny klucz na wymianę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Niby na forum, nie można sprzedawać keyów V. Podregulamin działu 'Giełda' 5. Zabroniona jest oferta sprzedaży przedmiotów: ... Kody aktywujące, CD-key, numery rejestracyjne oferowane bez oryginalnego nośnika z oprogramowaniem, którego dotyczą Edytowane 15 Marca 2013 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Ok dzięki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...