Lanc Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Chodzi oczywiście o ten konkurs http://www.purepc.pl/konkurs/amd201303/konkurs.php?opt=pytania Mam pytanie odnośnie ostatniego pytania, a mianowicie "6. Podaj pełną nazwę najwyższego modelu AMD Radeon HD Serii 7000?". Moglibyście to doprecyzować? Czy chodzi o najwyższy model referencyjny "oficjalny" od AMD czy najwyższy model jaki jest ogólnie dostępny (recenzowaliście nawet tą kartę od Vertexa 22 października 2012). Doprecyzujcie po prostu czy chodzi o kartę jedno czy dwu rdzeniową i nie będzie problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Wystarczy, że popatrzysz po newsach i wszystko będzie jasne. Mowa jest o rozwiązaniu konkretnego producenta. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CrisPL Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Właściwie, czemu by to miało być wskazane rozwiązanie producenta skoro nic nie wskazuje w pytaniu na to, żeby napisać coś więcej jak model i jego nazwę. A tak w ogóle to kiedy będą wyniki konkursu? 31marca skończył się, a teraz mamy 11, to już jednak według regulaminu 10 dni minęło. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez CrisPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Też nie wiem jaki jest tytuł do podawania producenta. Na pytanie : "Podaj pełną nazwę najwyższego modelu AMD Radeon HD Serii 7000?" Jest jedna odpowiedź : "AMD Radeon HD 7990". Nazwa to nie producent. Swoją drogą zadanko "Podaj nazwę..." nie powinno kończyć się znakiem zapytania. ;) Oczywiście Caleb powinieneś podać wg. Was poprawną odpowiedź. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Zatem nie będę trzymał Was w niepewności... prawidłowe odpowiedzi to... dum dum... HD 7970 GHz Edition oraz HD 7990 - honorujemy obydwie :) Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Caleb 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dzięki, miło z Waszej strony. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 W końcu to zabawa, nagrody i tak do rozdania, więc nie było sensu szukać kruczków i innych głupot :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wiadomo było. A już po podpowiedzi Caleba, że będą honorowane 2 odpowiedzi w zależności od daty zgłoszenia, to każdy szanujący się purepcowiec powinien się domyślić się. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ja dalem 7990 chyba poczytalem troche newsów i stwierzyliem ze to jest najwyższy model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CrisPL Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Fajnie, gdyż właśnie dałem tą HD 7970 GHz Edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 a można zapytać czy dziś ukażą sie wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A tak w ogóle to kiedy będą wyniki konkursu? 31marca skończył się, a teraz mamy 11, to już jednak według regulaminu 10 dni minęło. 10 dni roboczych. a ponoć tyle jeszcze nie mineło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Wiadomo było. A już po podpowiedzi Caleba, że będą honorowane 2 odpowiedzi w zależności od daty zgłoszenia, to każdy szanujący się purepcowiec powinien się domyślić się. Nie widzę tutaj takiej informacji, także nic nie było wiadomo. ;) Nie każdy czyta komentarze do każdego newsa (których średnio o jednym konkursie jest ~3). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) ja dalem 7990 chyba poczytalem troche newsów i stwierzyliem ze to jest najwyższy model Nawet nie było potrzeby czytać żadnych newsów.Wystarczyło wejść na stronę amd i w produkty:).Ja zrobiłem dokładnie kopiuj -wklej. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CrisPL Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Dlatego to też będzie jak w lotto losowanie zwycięzców. 10 dni roboczych. a ponoć tyle jeszcze nie mineło Przepraszam rzeczywiście każdy ma prawo do weekendu A propo to 10 dni roboczych mija w sumie dzisiaj. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez CrisPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Przepraszam rzeczywiście każdy ma prawo do weekendu A propo to 10 dni roboczych mija w sumie dzisiaj. Odlicz 1.04 jako wolne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CrisPL Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dobra ja już nic nie mówię :D Jak być dokładnym to rzeczywiście :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2013 czyli w poniedzialek bedą wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Mogę poczekać, byle było na +! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CrisPL Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 A jak już to gdzie te wyniki będą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 na stronie głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Lipa,nic nie wygrałem:) Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ja tez nie kurde a myslalem ze cos trafie bo ludzie mieli problemy z 6 a ja obstawile 7990 malta ale nic moze bedzie jeszcze jakis konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CrisPL Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Chamski konkurs było od razu nadmienić, że tylko najdłużej przebywający tu użytkownicy wygrywają stracone nadzieje pff. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Znów bezmózgie stworzenie? Sprawdź jaki staż mają zwycięzcy w tym konkursie, w innych konkursach i najlepiej nie wracaj na te forum. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CrisPL Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Co i tak nie zmienia faktu, że użytkownicy to 2004-2012, więc ci co pewnie zarejestrowali się w tym roku mieli zerowe szanse. I dziękuję bardzo za te minusy od razu, bosko. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez CrisPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 kolego spokojnie ja tez myślałem że wygram ale sie nie udało mówi sie trudno żyje się dalej nie ten konkur to następny chłopie to tylko zabawa a to ze wygrali użytkownicy z kontem od 2004-2012 to nic jak byś śledził konkursy wszystkie co były to byś wiedział że wygrywali tacy co konto mieli przez kilka tygodni konkurs s SGSIII o ile się nie mylę jak się mylę to proszę mnie poprawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Co i tak nie zmienia faktu, że użytkownicy to 2004-2012, więc ci co pewnie zarejestrowali się w tym roku mieli zerowe szanse. I dziękuję bardzo za te minusy od razu, bosko. Oczekiwałeś kwiatów i gratulacji? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 myślał że mu osobiście wręczycie z orkiestrą i telewizja będzie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CrisPL Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie po prostu mogliście sobie darować te zasrane minusy. Zbanuj mnie i będzie spokój. Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez CrisPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...