xor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Jak ktos ma jakies doswiadczenia z pphu_ast to prosilbym o podzielenie sie. Interesuje mnie http://allegro.pl/show_item.php?item=14146466, a nie stac mnie na to, zeby ktos mnie naciagnal na taka kwote :P ani zeby przyslal jakis badziew. Niby ma 446 pozytywnych, ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 wiesz, jak dla mnie to gosc wyglada wiarygodnie - 446, ma kilka negatywow ale nie wynikaja one chyba z tego co czytalem z nie wyslania towaru. Zapytaj allegrowiczow, ktorzy wystawiali mu komentarze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 A ile oszczędzisz na tym zakupie ? 20 zł ? Strata czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 juz nieaktualne - znalazlem w sklepie i-netowym tansza :) www.tedsoft.pl zreszta na tym forum dziala pewien 'agitator' z tego sklepu :wink: dzieki za odzew pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja na gieldzie widzialem po 370-380 wiec nie oplaca sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ja kupowałem od gościa 0 problemów , wszystkie papiery i szybka wysyłka bez dodatkowych kosztów (tz tylko 7 zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...