Tom.O Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Jak najprościej sprawdzić jaki płyta ma dzielnik w stosunku do magistrali PCI ?? ( czy dzielnik AGP też się zmienia ?) Coś mi się wydaje że SiSoft Sandra oszukuje bo zawsze pokazuje 1/4 a przecież przy takim dzielniku i magistrali powyżej 166 komputer nie powinien działać prawidłowo, a u mnie wszystko jest OK. Dodam, że płyta EPOX 8KHA+ (VIA 266A). Czy komuś pokazało w Sandrze 1/5 na płycie z 266A ?? W biosie nie znalazłem tej funkcji więc chyba płyta automatycznie zmienia powyżej pewnej granicy, ale poprawcie mnie jeżeli się mylę.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Tylko nie piszcie że oscyloskopem !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Chyba poprostu policzyc? FSB/x=PCI y=1/x y=dzielnik ;) jakos tak prawda FuzzyLogic 3 pokazuje ile ma PCI i AGP ale nie wiem czy dziala na plytach innych niz MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Spróbuj też jakimś innym programem.Jak dobrze pamiętam WCPUid też cosik takiego podaje. NO i z pewnością jest kilka innych programów którymi można to sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...