Grzesio16 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Witam Otóż mam taki problem: gdy włącze laptopa gry i aplikacje działą jak powinno, a gdy tylko podłącze go do internetu laptop się zacina i nic nie można zrobić. Powiem jeszcze że za nim się to stało to zainstalowałem jave 7 update 17 jeśli to w czymś pomoże. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 odinstaluj jave moze pomoże jak wcześniej chodzilo normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesio16 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Już próbowałem ale nic sie nie zmieniło, problem został Edytowane 21 Marca 2013 przez Grzesio16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 jakiego masz antywirusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesio16 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Nie mam antywirusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Uzyj AdwCleaner, opcja Delete. Zrob skan przy pomocy mbam oraz cureit. Daj oba logi z OTL, wklej na wklej.org i podaj linki. Daj tez screen z CrystalDiskInfo oraz Process Explorer (zrobiony przy podlaczonym internecie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesio16 Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) Skan z CrystalDiskInfo: http://wklej.org/id/987939/ Skan z AdwClaner : http://wklej.org/id/988062/ Edytowane 23 Marca 2013 przez Grzesio16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Usun to co wykryl mbam. Zrob skan przy pomocy cureit o ile jeszcze nie zrobiles. Daj oba logi z OTL o ktore prosilem. Ps. Popraw "prubowałem" w jednym z poprzednich postow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...