Elemenar Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Widział ktoś tą obudowę, lub przynajmniej jakieś testy ??? PS: podoba mi się ona, plus ma możliwość na dużą ilość wiatraków + 3 zestawy regulatorów Edytowane 21 Marca 2013 przez Elemenar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Jaki masz budżet na obudowę? Jak będzie wyglądać komp, który będziesz składać / montować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elemenar Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Na tą chwilę tylko robię rozpoznanie, ale myślę że jak będę składał komputer (za jakieś pół roku do roku) to wydam z 9-10 tys na same bebechy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Na tą chwilę tylko robię rozpoznanie, ale myślę że jak będę składał komputer (za jakieś pół roku do roku) to wydam z 9-10 tys na same bebechy Sprzęt potrafi się z miesiąca na miesiąc zmienić, a ty planujesz z półrocznym zakupem... Wróć jak będziesz kupował Edytowane 26 Marca 2013 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elemenar Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Sprzęt potrafi się z miesiąca na miesiąc zmienić, a ty planujesz z półrocznym zakupem... Wróć jak będziesz kupował Może masz racje w 10%, bo resztę piszesz bzdurną :(. Sprzęt się zmienia i to akurat plus, ale nauka o sprzęcie oraz rozpoznanie rynkowe nie przychodzi z dnia na dzień. Wole zadawać pytania na poziomie (o tej obudowie przeczytałem mało i tylko na 2 stronach) niż później prosić kogoś o rozpiskę podzespołów których nie umiał bym złożyć. PS: Marzy mi się pokój wyposażony w sprzęt który mi się podoba i który rozumiem, a nie wydanie dużej kwoty na markowe podzespoły dla spanu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...