drajver Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Witajcie. Mam pytanko - chcę kupić jakiś dysk SSD do lapka, jedynie nie bardzo mogę się zdecydować, póki co walczę pomiędzy Samsung 840 a Kingston V300 - do mojego laptopa wchodzą dyski 9,5mm - obecnie siedzi tam właśnie WD Blue, który ma 9,5mm. Nie bardzo wiem co wybrać, wczoraj na allegro spóźniłem się z zakupem, bo był OCZ Agility 3 120GB za 259zł, ale niestety troszkę za późno się zdecydowałem i nie wiem co teraz wybrać. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 weź samsunga ale dobrą opcją jest również plextor - http://www.skapiec.pl/site/cat/8/comp/4856457 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2013 ...wczoraj na allegro spóźniłem się z zakupem, bo był OCZ Agility 3 120GB za 259zł, ale niestety troszkę za późno się zdecydowałem i nie wiem co teraz wybrać.No i całe szczęście bo byś kupił jeden z najgorszych SSD na rynku. A tak uratowałeś się od gniota i masz szansę na coś porządnego. Zdecydowanie Plextor M5S lub Crucial m4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...