andriu Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 1. Czy bedziesz dawal gware na sprzet znajdujacy sie w sklepie?oczywiście że bedzie gwarancja 2. Czy bedzie jakas znizka dla userow Tweaka :wink: ?:roll: tak OT zapytam jak to jest z placeniem podatkow handlujac przez net takim asortymentem jaki ma np. bloki.republika.pl czy Mate ?normalnie, tak jak w zwykłym sklepie, ale do końca nie jestem pewien, prowadzeniem tego zajmie sie moja żona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 ja tez zapewne bede klientem :twisted: :wink: jak wiekszosc uzytkownikow tego forum:] taaaaa....i jeszcze dzieki uprzejmosci naszych adminow walnie sie reklame na forum i glownej i bedzie 7000 tys odwiedzin dziennie :twisted: no a jak:D dziennie wiecej ludzi bedzie odwiedzalo sklep niz forum=D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 1. Czy bedziesz dawal gware na sprzet znajdujacy sie w sklepie? oczywiście że bedzie gwarancja Czy bedzie jakas znizka dla userow Tweaka :wink: ?:roll: Czyli nie bedzie znizki dla nas? Uuu, ale jestes sknerusik :wink: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 1. Czy bedziesz dawal gware na sprzet znajdujacy sie w sklepie? oczywiście że bedzie gwarancja Czy bedzie jakas znizka dla userow Tweaka :wink: ?:roll: Czyli nie bedzie znizki dla nas? Uuu, ale jestes sknerusik :wink: ... Jezeli bedzie tak jak andriu mowi to znizka bedzie dla wszytkich. Przynajmniej dla mnie znizka jest 20zl mniej na procku ktory wszedzie kosztuje wiecej. Mam racje ? Powodzenia, nie uwie®ze jak nie zobacze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Gdybym miał kupowac w jakimś internetowym sklepie z chęcią bym skorzystal z Twojej jeszcze nei istniejacej oferty :) Warunek jest jeden - musi sie mi opacac... :D Ale chetnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Panowie, jeszcze nie wystartowałem a wy tu już sie targujecie, co do cen procków to moge na 100% zapewnić tak jak wcześniej pisałem, do reszty sprzętu to napewno będzie korzystnie zarówno dla Was jak i dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...