maciej.gol Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Witam. Widziałem, że wielu forumowiczów to zapaleni cykliści, więc może poproszę o radę. Planuję kupić rower, mój budżet to MAKS. 1500zł. Tzn. nie obrażę się, jeśli rower będzie kosztował mniej, a resztę wydam na duperele typu licznik. Roweru będę używał do codziennego dojazdu do szkoły(ok.10 km) i weekendowe wypady do lasu, więc myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie kupno roweru crossowego. Mam ~175cm, ważę 70kg, ale z pewnością jeszcze będę rósł. Dotychczasowe rowery jakie wpadły mi w oko to Kross Evado (1.0, 1.1, 2.0) oraz Romet Orkan 2.0. Co o nich i ich wyposażeniu sądzicie? Może jakieś inne propozycje? PS Nie wykluczam kupno zadbanego używanego roweru z wyższej półki. Edytowane 21 Marca 2013 przez maciej.gol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) www.forumrowerowe.org Dostaniesz zdecydowanie lepsza pomoc. Edytowane 21 Marca 2013 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...