Skocz do zawartości
zibro

modernizacja kompa. procek i grafika

Rekomendowane odpowiedzi

witam posiadam taka konfiguracje

Procesor: AMD Athlon II X2 250 3.00 GHz (chłodzenie Spartan HE912 LT) (+AMD Phenom II 2 x4 810, ???)

Ram: 2x2G DDR good ram 1333 (+2x2G DDR good ram 1333???)

Płyta główna: As Rock 770 Extreme 3

Zasilacz: Antec 450W Smart Power 2.0 (???)

Karta graficzna: ATI Radeon HD 5670 (512MB - wersja z chłodzeniem Sapphire) (+ ATI Radeon HD 7750)

Dysk: SSD KINGSTON SV200S364G(system), SAMSUNG HD502HJ 500G

Monitor Gateway rozdziałka 1680: 1050 (czasem na tv samsung full HD w celu oglądania filmów)

na początek mam około 250 zł i chciałem kupić procesor, później ze sprzedaży starego procka i karty graficznej oraz dołożenia kupić ATI Radeon HD 7750.

ogólnie naginam w starcrafta 2 hots ale chciałem tez obczaić trochę nowszych tytułów. podzespoły mogą być jak najbardziej używane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, 7750 moze miec problem w 1680, w 1366 chodzi wszystko na high, ale juz przy full hd jest konkretna zadyszka (wiem bo jestem po zmianie monitora - dobrze ze starsze tytuly chodza zadziwiajaco plynnie a to sa pozycje w ktore pykam, stad migracja na 7850 jest opozniona), miej to na uwadze i doloz do 7770, zasilacz masz ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi