Cygaro z wąsem Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 A więc mam problem nie wiem jak usunąć plik 16,3 GB Po próbie umieszczenia pliku w koszu wyskakuje mi komunikat "Ten plik jest zbyt duży, aby go umieścić w Koszu" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viners Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Zaznacz ten plik i wciśnij Shift + Delete, następnie potwierdź. Plik wtedy nie będzie przeniesiony do kosza tylko od razu usunięty z dysku. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 A więc mam problem nie wiem jak usunąć plik 16,3 GB Po próbie umieszczenia pliku w koszu wyskakuje mi komunikat "Ten plik jest zbyt duży, aby go umieścić w Koszu" Przy okazji powinien zaproponować usunięcie ... zaproponował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cygaro z wąsem Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Tak zaproponował mi trwałe usunięcie pliku. A jeśli nie mogę odinstalować gry, i usunę folder z grą za pomocą "Shift + Delete" to, przyniesie to jakieś niepożądane konsekwencje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viners Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Dlaczego nie możesz jej odinstalować? Windows jej nie widzi w "Programach i funkcjach"? Jeżeli tak to zainstaluj Revo Uninstaller (darmowa wersja na 30 dni) i przy pomocy tego programu dokładnie usuniesz grę i przy okazji wyczyści syf po niej i ślady w rejestrze. Wtedy z pewnością nie będziesz miał żadnych niepożądanych konsekwencji. Usuwanie gier przez samo usuwanie folderu z grą to nie najlepsze rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cygaro z wąsem Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Przy próbie odinstalowania wyskakuje mi komunikat "Nie można ukończyć akcji, ponieważ folder lub plik jest otwarty w innym programie" A nie jest. Edytowane 26 Marca 2013 przez Cygaro z wąsem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viners Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 W takim razie polecam też Unlocker (http://www.dobreprogramy.pl/Unlocker,Program,Windows,12240.html), on odblokowuje programy i foldery zablokowane przez inne programy i wtedy będziesz mógł usunąć tą grę przez Windowsa. Tym niemniej jeżeli chcesz usunąć tą grę z wszystkimi pozostałościami i wpisami w rejestrze najlepszy jest Revo, bo Winda często zostawia syf po grze na dysku. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cygaro z wąsem Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Dzięki Sympatyczny ten program Unlocker. Gra odinstalowana gg wp. Edytowane 26 Marca 2013 przez Cygaro z wąsem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...