Orygano Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Ostatnio zauważyłem w Firefox'ie tworzą mi się zniekształcenia tekstu głównie jak używam skrolowania na facebooku Nie wiem w czym problem w innych przeglądarkach wszystko działa poprawnie, czy to wina przeglądarki czy coś z kartą graficzną...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Odinstaluj Firefox, usun katalog profilu FF, zainstaluj ponownie i sprawdz czy cos sie zmienilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Nic nie deinstaluj ani nie kasuj. Najpierw zobacz czy pomoze wylaczenie akceleracji rysowania w FireFoxie. Narzedzia > Opcje > Zaawansowane > zakladka Ogolne > odznacz 'Korzystaj z akceleracji sprzetowej, jesli jest dostepna'. REstart przegladarki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...