Masu91 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 (edytowane) Witam. Od kliku podczas włączania komputera pojawia się mi się taki komunikat jak na zdjęciu w załączniku. Sam nie byłem świadkiem od kiedy pojawia się ten błąd i co mogło go bezpośrednio spowodować, bo z komputera korzysta inna osoba. Zaznaczę jedynie, że posiadam Windowsa XP SP2 (SP3 nie ogarnia tak starego sprzętu) i czytałem już na ten temat bardzo dużo. Same programy i przywracanie pliku dll z zasobów biblioteki internetowych plików .dll nie przyniosło skutku. Czy macie pomysły co może mi pomóc? Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. asd.bmp Edytowane 27 Marca 2013 przez Masu91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogvel Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Pewnie taki proces startuje - Mobile Phone Tools (potrzebujesz go?) - i woła o swojego szpiega, agenta, czyli cma.exe. Pewnie jakieś skanowanie usunęło cma.exe i jest alarm. Trzeba ten proces wyłączyć z autostartu programem autoruns. Dobrze jest użyć program RogueKiller, z dobrychprogramów, takie to małe narzędzie na pulpit, a upora się z niebezpiecznym, czy błędnym procesem i wieloma nieprawidłowościami. Wykonaj tylko skanuj i usuń. Restart komputera. Logi będą na pulpicie. Edytowane 29 Marca 2013 przez Bogvel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...