innocentX2 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Czołem, Mam dwie platformy, jedna osadzona na pentium 4 a druga na c2d i chciał bym już tą na P4 uśmiercić i przenieść dyski do jednego peceta. Teraz pytanie: czy jak odłącze po prostu dyski i podłącze pod mojego mobasa to będzie działać bez problemów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriian Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Tak o ile dyski w starym kompie nie są połączone w raid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Jaki system operacyjny, jaka konfiguracja sprzetowa (np raid). Zanim odlaczysz dysk to bedziesz musial wgrac nowe sterowniki do kontrolera dyskow z nowego komputera - oczywiscie jesli chcesz, aby system dzialal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Ale czy chce przenosić działający system czy po prostu podłączyć dyski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...