alepajonki Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Witam! Przypadkowo ukryłem wpisy znajomego na FB i chciałbym je przywrócić (otrzymywać nowe również). Dopóki strona była "stara" to miałem opcję przywrócenia obserwacji znajomego, ale po ponownym otwarciu już nie ma żadnej opcji i nie ma śladu po wpisach znajomego. Trochę trudno to opisać, więc zamieszczam screen jaką opcję kliknąłem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Na glownej stronie facebook.com zjedz na sam dol (czasem trzeba kilka razy scrollowac az przestanie sie wreszcie rozwijac) i wdus Edytuj opcje. Dalej juz sobie sam poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Chyba coś nie trybi. W tym okienku mam tylko "Brak ukrytych elementów.", pomimo że w dzienniku aktywności jest "ABC przestał obserwować użytkownika XYZ.". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...