Skocz do zawartości
peseq

Komputer do muzyki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dawno mnie tu nie było, aczkolwiek mam bardzo pilne pytanie.

Muszę złożyć komputer, który radziłby sobie z programem Adobe Audition 3. Ewentualnie najnowszym CoolEdit.

Zestaw raczej bym oparł na procku i3, ponieważ w zupełności by starczył.

Ale reszta? Szczerze mówiąc nie wiem:( Pogubiłem się w tym wszystkim. Za dużo tego jest na rynku:)

Kwota? Szczerze, nie mam za dużo tych pieniążków.

Co potrzebne?

Tak szukałem troche sam, jednak chciałbym się zwrócić do was.. Szczerze nie mam czasu na szukanie, bo naprawde czas nagli.. a przewertowanie tego wszystkiego.. huh

help

Procek

Płyta Główna

Pamięć RAM

HDD

i Zasilator..

Nie wiem... Karte muzyczna juz mam, monitor, obudowe itp tez..

Mam kwote około 1200zł (mało wiem, ale może ktoś coś innego doradzi).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do grafiki.. Nie trzeba, mam rację?:) z tą płytą MSI, bo patrze, jest tam wyjście HDMI. A co z filmami? będą działały?, bo wiadomo, rozrywka w postaci filmów po pracy wręcz wskazana. W ogóle czy obraz będzie :D System będzie Windows7 64bit pro (na sam system kurczaki trzeba prawie 500zł) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kartę graficzną masz wbudowaną w procka , z odtwarzaniem filmów HD poradzi sobie bez problemu .

Co do podanego wyżej Fortrona HHN - zwróć uwagę że to używka/leżak magazynowy i ma tylko 1 m-c gwary .

Reszta OK .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi