Pablo Hudinii Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Koledzy mam dziwny problem, składam drugiego kompa do domu : asrock z77 extreme6 + i5 3570k + HD 7970 od PowerColor. Komputer normalnie odpadla na zintegrowanej grafice a na HD 7970 brak obrazu. Wszystkie wtyczki oczywiście podłączone. Karta działa bez problemu na drugim kompie. W biosie w menu - gdzie widać płytę główną PCI-E jest niepodświetlone - czyli niby brak karty graficznej na PCI-E . Zasilacz też oczywiście sprawny. Bios resetowałem parę razy. Proszę o pomoc obstawiam uszodzone PCI-E Edytowane 29 Marca 2013 przez Pablo Hudinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 sprawdź czy nie pogiąłeś pinów socektu cpu przy jego wkładaniu bo takie objawy zazwyczaj są tego przyczyną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Moze musisz wyłączy grafike zintegrowaną w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo Hudinii Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) powiem tak: podpiełem stary zasilacz 600W i wszystko pięknie zaczeło działać, więc myśląc że nowy zasilacz od Be Quieta E9 680W jest walnięty oddałem go do sklepu i dostałem dziś nowy!! I Co??? DALEJ NIE DZIAŁA !! A na starym śmiga aż miło:) i bądz tu mądry. Może to jakiś system zabezpieczeń nie chce pchnąć mojego PowerColora HD 7970 PCS+ w tym zasilaczu ??? Chyba że mam takie pecha że 2szt. walnięte.... Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Pablo Hudinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSpartacus Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 mam ten sam problem z kartą, sprawdzana na dwóch komputerach, może ktoś wie jak to rozwiązać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 może ktoś wie jak to rozwiązać ? poprzez "kup teraz"? No chyba że jesteś zainteresowany innym rozwiązaniem, wtedy podaj jakieś szczegóły konfiguracji. kartą, sprawdzana na dwóch komputerach tzn, na jednym działa, na drugim nie? Czy na obu ciemność widzę, ciemność...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...