Michał1 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Witam, widziałem kiedyś w internecie takie smsy tekstowe (normalne wysyłane z bramek) które przedstawiały jakies "obrazki" (wyglądało coś jakby ASCII na komórke :) ). Sam w telefonie mam jeden taki. Chciałbym sie dowiedzieć czy zna ktoś takie miejsce w internecie gdzie mogłbym znaleźć takie smsy :?: bo ja za cholere nie moge sie doszukać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 www.textarty.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 aRoo"]www.textarty.prv.plnooo właśnie, o to mi chodziło, wielkie dzięki :!: :!: :!: :) a jak ktoś ma jeszcze jakieś namiary to proszę pisać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Nie ma za co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 aRoo"]www.textarty.prv.plnooo właśnie, o to mi chodziło, wielkie dzięki :!: :!: :!: :) a jak ktoś ma jeszcze jakieś namiary to proszę pisać :D ps. walnęła mi 500 :lol: w postach :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 i po chorere piszesz wiecej?! teraz masz juz 501 postow :D :D :D :D :o :twisted: :twisted: :P :P :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 i po chorere piszesz wiecej?! teraz masz juz 501 postow :D :D :D :D :o :twisted: :twisted: :P :P :wink: 8) ee...nie, chcialem edytowac tamten post, ale mi sie nacisnelo "cytuj" :D i dopiero teraz to zauważyłem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 nie dzialaja mi te strony :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...