Chemik16 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) Jakoś od wczoraj mam problemy z użytkowaniem forum - co chwila błąd 502, 502 Bad Gateway nginx/1.2.7 czasem też: Wesołych świąt ;p Edytowane 30 Marca 2013 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Złośliwość rzeczy martwych - oczywiście sypie się w momencie gdy wszyscy są na urlopach i wyjazdach. Wstępnie jest przywrócone, natomiast jeszcze weryfikuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Ok problem chyba definitywnie rozwiązany. Paczka ubuntu z php w wersji 5.3.10-1ubuntu3.6 miała poważny błąd który przy naszej konfiguracji (PHP odpalany po FPM) powodował utracenie połączenia z bazą mySQL przy większych SELECTach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Fakt, tam gdzie miałem błąd o którym Ci pisałem teraz mam tylko 20-30sek góra na odpowiedzi. I działa [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 z tym jeszcze patrzę co da się zrobić bo czas jest jakiś chory. obawiam się, że niestety może to chwilkę potrwać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...