Dziuby Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Mam prośbę do znawców grafiki Chciałbym zamienić kolory w tym logo Czyli czerwone tło, orzeł biały czerwony, czerwony napis, sam tego nie potrafię zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) O takie coś Ci chodzi? Edytowane 31 Marca 2013 przez xbora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 No prawie, zajebiście wygląda, tylko to ma wyglądać tak Sam to zrobiłem tylko są poszarpane krawędzie a Twoje jest prawie doskonałe inaczej nie potrafię Potrzebuje logo ponieważ chcę obkleić model cysterny Czekam na logo :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbora Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Luknij czy takie wystarczy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Trzymaj: - (860 x 689) - (2121 x 1699) A tak w ogóle, nie lepiej w tym stylu: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 OOO teraz wyszło pięknie, tak jak chciałem, super. Dziękuje Właśnie tak planuje obkleić samochodzik jak tą cysterna. Widzę tylko jedną trudność łączenie tyłu z bokami, chyba powinienem dać radę. Jak zrobię to wstawię fotki :) Jeszcze raz dziękuję za Twój poświęcony czas. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Samochód zrobiony Auto można znaleźć pod nazwą Matchbox Super Kings K-109 IVECO SHELL PETROL TANKER 1984 skala 1"55 Tak wyglądał przed remontem A tak po Dzięki za zrobienie grafiki orlen :) 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Mam następną prośbę Chodzi o taki napis Nie mam takiej czcionki, więc chyba tu potrzebny jest grafik wymiary napisu szerokości 56 mm , wysokość 8 mm. Tło napisu oczywiście żółte. Za kilka dni model będę remontował więc jest sporo czasu. Bardzo bym prosił o pomoc. Nie znam jak widać programów graficznych i dlatego jest to dla mnie spory problem Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Może ktoś będzie umiał arobić z tego http://www.brandsoftheworld.com/logo/wimpey?original=1 użytek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 ALe to jest to, tylko krawędzie sa poszarpane i czerwony napis. Jak nikt mi nie pomoże to sam spróbuje cos z tym logo zrobić. A ja szukałem w google i nic nie znlazłem hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tam jest do ściągnięcia plik EPS. Powinna to być grafika wektorowa (chyba, na grafice komp. znam się na pewno mniej od ciebie). Wektor powinien dać się skalować bez szarpania. Proszę traktować to co wypisuję nt. grafiki z przymrużeniem oka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 wimpey.zip - JPG masz do podglądu. - TIFF jest do druku (uwaga, żółty dobrany na oko). - EPS jest na wypadek skorzystania z plotera tnącego, lasera, etc., żeby np. zrobić szablon do wymalowania napisu, albo wycięcia naklejki z folii. Wymiary w EPS można zmieniać bez straty jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jest pobrałem, tylko zmienie kolory. Tak to jest jak człowiek sie nie zna. Dzięki. powinienem już sobie poradzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Ponownie kłaniam się użytkownikom którzy potrafią szaleć w grafice. Chodzi mi o logo które jest na zdjęciach Tło niebieskie z chmurali, a na tym napis ARAL. Z napisem to sobję poradzę ale z chmurami już nie. Nie musi to byc idealna kopia logo tylko coś zbliżonego wymiary logo to kwadrat 28 mm Kłaniam się i czekam na pomoc. Auto na zdjęciach to Mercedes Benz ARAL Tankwagen Oil siku 2524 To auto do remontu A tu dwa autka które zrobiłem we flocie ARAL Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Tu jest grafika z której można ściągnąć kolor loga do zrobienia http://www52.zippyshare.com/v/42984786/file.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...