stor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Witam, czy ma ktos namiary netowe na przejciowke z wyjcia monitorowego na karte graficzna? Jaka mniej wiecej bylaby cena takiego adaptera? Dziekuje z gory za helpa :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ALe zamieszalem - przejciowka Wyjscie monitorowe >>> TvOut :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ALe zamieszalem - przejciowka Wyjscie monitorowe >>> TvOut :-) Widziałem taką przejściówkę na allegro. Jest jeden feler tego rozwiązania - tracisz wyjście na monitor. Cena to bagatela 70zł!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Na RGA+ sa 2 wyjscia monitorowe takze loooz, ale ta cena ehhh.... Dzieks za info :-) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Na RGA+ sa 2 wyjscia monitorowe takze loooz, ale ta cena ehhh.... Dzieks za info :-) pozdro no jak masz 2 wyjścia to nie ma żadnego problemu z zorbieniem z jednego wyjścia TV. Jak znajdę, dam ci schemat podłączenia. Znadź sobie tylko stary wtyk VGA i wtyk s-video Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stor Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 No wlasnie szukam, ale cos nie za bardzo mi idzie ;) jaka bylaby cena tych elementow nie liczac kabelka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja też takie cosik szukam więc jak masz jakiś prosty schemacik to też poproszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...