Master_ Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam, mam taki problem, mianowicie chodzi o podłączenie do komputera telewizor za pomocą kabla HDMI. Kabel ten ma długość 6m + łącznik kabla hdmi + 1m kabla (coś takiego). Zadziała to ? Więc tak parę razy udało mi się uruchomić obraz na telewizorze, a teraz coś nie idzie. O to jak to wygląda , a jak powinno wyglądać: http://pics.tinypic.pl/i/00358/8s1skrx489v7.bmp Jakieś pomysły ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 kable masz 2 połączone tak?? jak masz tak jak piszę to sprawdz czy wszystko łączy ewentualnie ustaw w telewizorze HDMI wtedy powinno dzialać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master_ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Tak mam 2 kable połączone. HDMI mam ustawione, nie działa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Pewnie masz jakis badzienwy kabel, albo kup jeden dluzszy, porzadny kabel, albo kombinuj z przesunieciem komputera/telewizora, albo staraj sie usunac zbedne polaczenia kabli (przedluzki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floppek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kiedys miałem podobny problem. Okazało się że wymiana kabla pomogła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master_ Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ale kiedyś działało ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Możesz spróbować podłączyć się w inne gniazdo HDMI, w takich dziwnych sytuacjach czasami pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master_ Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Wiem o co chodzi. Ten mój kabel co ma chyba 7m jest do d***, próbowałem podłączyć bluray i nie działał.... Nie wiem po co produkują takie kable, skoro nie działają..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wiesz, sam kabel to jedno, drugie jak sobie z takim kablem radzą urządzenia na jego końcach - u mnie jest kabel z 5m z filtrami przeciwzakłóceniowymi na końcu i nie m a problemu między komputerem a telewizorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) A ten filtr to gdzie i za ile można kupic ?? Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Master_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 On powinen byc fabrycznie montowany na kablu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Aha, fajnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...