TrueFaith Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Siemka. Mam problem po konfiguracji systemu (usług etc.) programem Seven Sunrise. Wgrałem czysty explorer.exe od kolegi (ten sam system) do C:/Windows (nie wiem czy dobra lokacja) jednak nic to nie dało. Jakieś pomysły ? Punktu przywracania nie mam Zauważone objawy: przy włączaniu PC po logo Windows mam czarny ekran z myszką, potem jest Welcome przez jakąś minutę, programy z autostartu (mam z 2-3) włączają się kolejną minutę-dwie, okna mrygają, przeskakują po kliknięciu, zminimalizowanych programów nie da się przywrócić Po tym programie niektórzy ludzie mieli podobne objawy, może to coś innego ale nie wykluczam tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Bird Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Odpal instalkę Win 7 z płyty ----- opcja naprawy systemu, nie używaj ponownie Seven Sunrise. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...