Sens Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam! Sąsiad dał mi do sformatowania następujący komputer: E2200, Asus p5n-e sli, geforce 9500gt, dysk sata 320GB, zasilacz hehe Mustang 400W. Komputer miał windowsa xp sp3, chodził powolnie, był zasyfiony i miał problemy z internetem. Nagrałem więc ponownie XP i wszystkie sterowniki (ze strony asusa), ale i tak pokazywał w urządzeniach jakiś problem z kartą sieciową (na pasku przy zegarze pokazuje, że kabel jest odłączony). Wgrałem więc ręcznie sterowniki i pojawił się bluescreen. Postanowiłem więc zainstalować windows 7, ale męczył się niesamowicie i po 20 minutach nie doszedł do miejsca ustawień partycji. Nagrałem więc na próbę windows 8 wersję rtm. Instalacja przebiegła bez problemów, ale system pokazuje błąd karty sieciowej (wydaje mi się, że powinien mieć do niej stery). System sam z siebie nie może naprawić problemu. Nie mogąc sobie poradzić, wsadziłem do komputera kartę sieciową pci (wcześniej wyłączyłem w biosie tą zintegrowaną), ale komputer chyba się z nią gryzie bo jest niestabilny, powolny i nie może wejść do systemu. Zasilacz mimo, że padaka to napięcia trzyma prawidłowo (12,35V +-03V mierzone miernikiem). Już nie mam pomysłów jak zaradzić temu problemowi. Miał to być szybki 'format', a tu ... Z góry dzięki za pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...