wesoly_kowal Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam, jeżeli nie ten dział to przepraszam z góry, ale nie udało mi się znaleźć innego odpowiedniego. Chcę sprzedać taki oto zestaw i zastanawiam się ile za niego mogę dostać :) Xbox 360 Elite 120 GB (ostatni Jasper przed slimem) + LT 2.0 + pad bezprzewodowy + Kinect z uchwytem LCD i zasilaczem + Guitar Hero Warriors of Rock Super Bundle (gitara, perkusja, mikrofon) + Dj Hero (adapter, gra) + parę oryginalnych gierek + 100 płyt z bonusami :) Dzięki 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 100 płyt z bonusami? To znaczy z czym? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoly_kowal Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jeżeli konsola jest przerobiona to wiadoma rzecz z czym :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zapytaj tu bo na forum już zbyt wielu pytań nie zadasz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 zapytaj na xboxforum.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...