Snibbelz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam wszystkich serdecznie , Planuję zakup części do mojego komputera . Chcę kupić nową Kartę Graficzną, Procesor i Płytę Główną . Kartą graficzną którą chcę kupić jest ATI Radeon HD 7770 . Do tego dokupię Procesor AMD FX 6300 @ 3,5Ghz. No i do tego jeszcze jakąś Płytę główną w okolicach 250zł. Czy myślicie, że ten zestaw będzie dobry do nowych gier? Mam na myśli Battlefield 3, Tomb Raider, Crysis 3 itd. Jeśli macie jakieś zamienniki w tych samych granicach cenowych mające lepszą wydajność , to piszcie tutaj Mógłby ktoś też podać mi jakąś dobrą płytę główną dla AMD z Gniazdem AM3+ na której mógłbym robić późnej w przyszłości kolejne upgrade'y Karty Graficznej i pamięci RAM, i na której mógłbym też podkręcić procesor ? Czekam na wasze odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snibbelz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No budżet tak z 1200zł na te 3 części, wszyscy mówią że zamiast tego FX'a żebym dopłacił te 200zł i wziął i5. Ale FX też powinien spokojnie do gier starczyć co nie? Czy różnica jest aż tak piorunująca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Proszę doprecyzować tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snibbelz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Okey, Mam budżet z 1200-1400zł i przedstawiłem wam części które chciałbym sobie kupić ;) Chcę wiedzieć czy to dobry wybór i jeśli coś źle dobrałem, albo coś nie pasuje to proszę o zamienniki. Krótko mówiąc, dałem wam budżet i chcę z tego jak najlepszy sprzęt dostać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ja tez uważam ze i5 by była lepsza od fx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snibbelz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Hmm a HD 7770 starczy do tych nowych gier? nie lepiej zostawić fx'a i dołożyć do karty graficznej , i kupić lepszą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reistant Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Chłopie nie bierz tego FX'a. Póki co starczy ale na pewno nie na takich detalach jakbyś chciał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jakbyś jeszcze napisał jaka rozdzielczość cię satysfakcjonuje w grach (tudzież jaką obsługuje twój monitor) to można by dobrać odpowiednią grafikę, co do cpu to i5 jest najlepszym wyjściem, am3+ już powoli się kończy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...